Gizemli Orman

Devam Ediyimmi

• Kullanılan toplam oy
    5

yigit38fb

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Elis ve Jack ormanda koşuya çıkmışlardı.Birde ne görsünler yerde yatan bir insan vardı.Jack ve Elis o insanı evlerine götürdüler.Akşam Olmuştu ve insan uyanmıştı. İnsan:Nerdeyim Ben?Noldu Bana. Jack gelir ve derki:Aaa!Uyanmışsın.Senin Adın Ne ? İnsan:Steve.Seninki Nedir?der. Jack:Ben Jack diğer arkadaş ise Elis. Sabah Olur Bu 3 Arkadaş Yola Koyulurlar.Fakat Oda Ne Steve bir Ok atılır Steve son saniyede oktan kaçar hemen eve kaçarlar arkalarından 10 tane yosunlu bir canavar gelir.Hemen eve girip kapıyı kapatırlar.Elis hemen kütüphaneye girer ve minecraft efsaneleri kitabını açar ve birde ne görsün kitapta Steve ve Besyaz Gözlü Steve Benzeyen Bir Canavar Vardır. Jack Elis ve Steve Gizli Bir geçitten geçerler.Jack Steveye ve Elise Bir kazma verir. Jack:Burası Benim Gizli mağaram.Canavarla savaşıcaksak bunu doğru yoldan yapmalıyız. ve diamond arayışına çıkarlar.5-6 Saat Sonra(Gerçek Saat)3 set diamond bulurlar.Hepsi Set Yapar (2.Bölüm Gelecek)

yigit38fb

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Elis Jack ve Steve Yolda Giderken bir koye rastlarlar koyde Steveye şaşkınlıkla bakar ve derlerki;Seçilmiş kişi bizi kurtarmaya geldi.Köylülerden biri:Benimle gel Yaşlı Bilgin Seni Bekliyor.der.Steve olanları hala anlamamıştır fakat oda ne bu Stevenin Babasıdır.Steve şaşkınlıkla Baba der ve Tabikide Herobrine bunu izlemektedir.Herobrine köye canavarlarını yollar.Steve yaralanır ve Steve parlamaya başlar.Stevenin Kılıcı ve giysileri birden parıldar.Steve kılıcıyla yere vurur ve deprem olur.Bütün canavarlar ölür ve Herobrine dağdan aşa atlar.Herobrine:Ha ha canavarlarımı yendin ama beni yenemiyeceksin.Herobrine kılıcını çıkarır ve steveye saldırır steve tekrar parıldamaya başlar ve birden bir ejderha gelir.Bu ejderha kırmızı püsküllü kırmızı gözlü bir ejderhadır.Herobrine ise siyah bir ejderha çağırır.Herobrinenin ejderhası ölür ve Herobrine ortalıkta yoktur kaçmıştır. (istek üzerine 3.bölüm gelecek)
imgres.jpg
imgres.jpg

yigit38fb

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
3.Bölüm=Herobrine Buna Çok Sinirlenmiştir.Steve Kazandığını Zannederek sevinmeye başlar.Elis Jack ve Steve Sevintiden Bir parti verirler Herobrinede Bunu duyduğunu anda bir kılıç yapmaya başlar.Herobrine oyle sinirlidirki kilici 3 günde bitirir ve derki Herobrine:Steveeeee!Seni Yok Edeceğim.Parti Biter Ve Elis Jack ve Steve Yataklarına Giderler.Herobrine Bunu fırsat bilip Steveyi Oldurecektir fakat Steve Uyuyamıyordu.Steve:İçimde Herobrinenin ölmediğine dair bir his var.Neyse.Steve Tam Uyuyacakken Herobrineyi Gorur Kilicini Alir Ve Burda Ne işin Var.Herobrine Tabelaya Kan İle Seni Oldureceğim Yazar Ve Steveye Bayiltir Steve Enddedir.Herobrine:Burdan Sağ Çıkamıyacaksın Steve.der.Endde Aniden Notch Adında Biri Belirir Ve Herobrineye Saldırmaya Başlar.Notch:Steve Kaç Burdan Ben Herobrineyi Hallederim.Steve Kaçar.Herobrine Noptchyi Oldurur. 4.Bölüm Gelicek[DOUBLEPOST=1422576761,1370338438][/DOUBLEPOST]Beyler Devam Ediyorum 2-3 Sene Oldu Ama Canım Sıkıldı Bende Biraz Yazayım Dedim :D[DOUBLEPOST=1422577104][/DOUBLEPOST]4. Bölüm=Steve Çok Fazla Uzaklaşmıştır Notch'un Herobrine'yi Öldürdüğünü Umar Fakat Tam Tersi Olmuştur Herobrine Steve'i Arıyordur ve Yoluna Çıkar Herşeyi Yok Ederek Geliyordur Steve Bir Kasaba Bulur Burda Bir Kılıç Yapmaya Başlar Kılıcı Yapması Sadece 2 Gününü Alır Kılıç Öyle Parlaktırki Hiçbir Canlı Ona Bakamıyacak Sekildedir Herobrine Sonunda Steve'nin Kaldığı Kasabaya Gelir Steve Çığlıkları Duyarak Dışarı Cıkar Kılıcınıda Yanına Almayı Unutmamıstır Herobrine Steve'nin Ustune Hızla Kosar Savasırlar ve Herobrine Kazanır Fakat Aniden Elis ve Jack Herobrine'ye Saldırırlar Herobrine Yenilgiye Uğramıştır Steve Elis ve Jack Sonunda Başarmışlardır Ewlerine Doğru Yol Alırlar

ve Bizim Hikayemizde Burda Son Bulur :)