GizemliCraft l Meslek l GizemliBilet l Şans Kutusu l Magaza l Gorev l ATM l Oto Event l GUI Destekli

GizemliCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Sunucu adı: GizemliCraft
Sunucu türü: Survival
Sunucu sitesi: https://www.facebook.com/GizemliCraftGC/
Sunucu versiyonu: 1.7.>< 1.8.><
Bağlantı adresi: GizemliCraft.Minecraft.to

Sunucu Hosting&Vds: NitradoTR
Sunucu Slot: 100
Sunucu Ram: 12GB

Sunucu Uptime: İyi Sunucu CPU: Çok İyi

SunucuSahibi:

Skripter&Pluginer&destek
Poseidon / GrostGRP
Facebook:ulutaner44

Moderatör:
Builder&destek
Makma/Turfer
facebook:tolgakarli673

#Merhaba Arkadaşlar Size Sunucumuzun Skriptlerini Tanitacağim Skript İle Oluşan Çok Sistemimiz Var Eminimki Hayran Kalacaksiniz
#Skript İsteğini Nitrado Forumdan Yaparsaniz Karşilayabilirim Veya ForumMinecraftturk > Forumlar > Sunucu Yönetimi > Skript Üzerinden
#Hepinize İyi Oyunlar İyi Forumlar!
Mağaza Sistemi /Magaza [GUI]
Görev Sistemi /Gorevler [GUI]
Gizemli Bilet Sistemi /GizemliBilet
Otomatik Event Sistemi
Oylama Sistemi
Meslek Sitemi [GUI]
Banka Sistemi /bank [GUI]
[SistemselÖ] Enchli Elma Yasaklanmistir
[SistemselÖ] Atilan Ok İsabet Etmez İse Otomatik Silme
Sans Kutulari
[SistemselÖ] Otomatik Yağmur Kapatma
Taş Kazarken Cevher Çikma Olasiliği
Otomatik Chat Temizleme
Eventler İçin ZehirliYay
./Sohbetkural ./Claimbilgi /destek KOMUTLARIYLA Bilgi Alin

3Boyutlu Sinema [ canli yayin ]

Sistemlerin Fotoğrafi 1 Hafta Sonra Yüklenecektir!!

#Niyemi Biz Cünkü Artik İnsanlar Herşeye Kafa Yoruyor Genellde Ramazan'da Geldi Oruç Tutmak Zor Oluyor değil mi?
#Biz Ramazandada Ramazandan Sonrada Kafanizi dağitabileceğiniz Yorulmayacağiniz Ve Tat Alacağiniz BirSunucu Açmaya karar
#Vermistik Önceden Birçok Sunucuda Oynadik Ya Kapandılar Ya Hakkımızı Yediler Yada Güzel Olupta Sunucuyu Kötüleyen
#Bot ddos Atan Gibi İnsanlar Vardi Açickasi Hala da Var Ama Biz Bunlarin Hepsini Halletik Nasil Mi?
#Güzel Çalişmalar Sonucu ddos'u Hem Lokasyon Olarak Hemde Plugin Olarak Kaldirmayi Başardik
#Bot Sorununu Plugin + Skript İle Kaldirdik
#Lag Sorununu Gerekli Pluginler Kullanarak Kaldirdik Ve Cihaz Ram'i Sayesinde Halletik
#Viplerimiz Hiç Abartili değil ama Azda Olsa Üstünlük Var Her Sunucuda Oldugu Gibi Amma dikat Çekerim p8 p5 degil Vip Setleri
#Ucuz Fiyatlar Ve Hep İndirimli!
#Vede Kapanma Tehlikesi Asla Olmayan Bir Sunucuyuz !

#Tanitimim Bukadardir Arkadaşlar 16Tane Warpimiz Var Resimler Konu düzeni 1hafta içinde düzenlenecektir
#NOT: Tüm Fotoları Yüklemeye Üşendim :)
#Not Sunucumuz Keyfinden Yenmez :D
#NOT İP : GizemliCraft.minecraft.to

Exhaust_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Warplar Survival Sunucusuna Göre Çok Fazla .
Sunucu Konusunu Ortalarsanız Daha Güzel Olucaktır.

Hoş Bir Sunucu Hayırlı Ve Uğurlu Olsun.

GizemliCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Warplar Survival Sunucusuna Göre Çok Fazla .
Sunucu Konusunu Ortalarsanız Daha Güzel Olucaktır.

Hoş Bir Sunucu Hayırlı Ve Uğurlu Olsun.
Yorumun İçin Çok Ama Çok Teşşekür Ederim Böyle düşünmen Güzel Warplar Niye Fazla dersen Şahsen Ben Hep Sıkılyorum Bunda Fazla Warp'lar Eğelence Warplari
Yorumun İçin Tekrardan Teşşekürler Yorum İstediklerim >
@********* @Greyder @OKANCTNGL @Bartu_ @YasakPeri

Ve diğer Yorum İstedikklerim > @startcraft @dinceres @xoyuuyu @pmmedya @TarikMG @kartal2q @Andromurat @Ozi Başkan @Oswin @ShakeAss @suchsurvival @kelle19 @lopcode @IceWorld @Krites @OSurvival @NothingKat

proessek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
boss sistemi olmasa daha iyi olur iyi oyunlar

xoyuyu

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Keske sunucuma gelip reklam yapmasaydiniz kalitenizin bu kadar düşük oldugunu göstermeseydiniz keşke.

TarikMG

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Konunuza şöyle bi göz atınca;
"Hem Lokasyon Olarak Hemde Plugin Olarak Kaldirmayi Başardik"
demişsiniz. Böyle bir şey imkansız, tamam lokasyon olarak %50 engellersiniz ama bunun pluginsel olarak yüzdesi %0,01 boşa lag yapar lokasyonunuz Almanya ise sıkıntı olmaz.
2. olarak;
"#Bot Sorununu Plugin + Skript İle Kaldirdik"
Pluginsel olarak antijoinbot işe yaramaz bunu da kaldırmalısınız. AuthMe'dan şöyle yapabilirsiniz, JoinBot'u true yaparsanız adamlar kayıt olur ve kayıt olunca atar oyundan tekrar girerler. Skript ile de lag yapar tek çözüm AuthMe dilerseniz yardımcı olabilirim. Hayırlı günler.
Skype adresim: dranklorge_13

EDİT:
Sunucunuza girince size ait bi plugin göremedim :( BurakTR prefixleri değiştirseydin bari... Çöp bir sunucu daha. Komut açıklarını engelleseydin bari. /? , /plugin vs. vs.

GizemliCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konunuza şöyle bi göz atınca;
"Hem Lokasyon Olarak Hemde Plugin Olarak Kaldirmayi Başardik"
demişsiniz. Böyle bir şey imkansız, tamam lokasyon olarak %50 engellersiniz ama bunun pluginsel olarak yüzdesi %0,01 boşa lag yapar lokasyonunuz Almanya ise sıkıntı olmaz.
2. olarak;
"#Bot Sorununu Plugin + Skript İle Kaldirdik"
Pluginsel olarak antijoinbot işe yaramaz bunu da kaldırmalısınız. AuthMe'dan şöyle yapabilirsiniz, JoinBot'u true yaparsanız adamlar kayıt olur ve kayıt olunca atar oyundan tekrar girerler. Skript ile de lag yapar tek çözüm AuthMe dilerseniz yardımcı olabilirim. Hayırlı günler.
Skype adresim: dranklorge_13

EDİT:
Sunucunuza girince size ait bi plugin göremedim :( BurakTR prefixleri değiştirseydin bari... Çöp bir sunucu daha. Komut açıklarını engelleseydin bari. /? , /plugin vs. vs.
İlk Öncelikle Yorumun İçin Teşşekürler Nekadar Eleştiriye Açik Olsamda Bukadari Baltalama'k A Girer BurakTR Prefix demissin Gösterebilirmisin Evet Paketimizde Bazi Şeyler Alinti Eminimki İconiniva Network 'ta da Vardir Böyle Şeyler Bot Sorunu Söyle Kaldirdik Oyuna Sayi Veya XYVZ İssimleri İle Girenleri Atiyor Kickliyor Tekrar Girerse Bot Olmadigi Anlaşiliyor
ddos Sorunu İse Tamamen lokasyon Ve Skript İle Alakali Emin ol Sunucunun Saldiri Yediginde durmamasi Lag Olmamasi İçin Bazi Ayarlar Yaptik diyelim Ve Mesajlariniza dikkat etme dilegi ile iyi forumlar

boss sistemi olmasa daha iyi olur iyi oyunlar
Boss Sistemi Zevk Amaciyla Ama 1Hafta Gözlem Süremiz Reklamda da Belirttim Oyuncuların Kullanmadıgı Gereksiz Warp Komutlar Kaldirilacak İyi Oyunlar

Keske sunucuma gelip reklam yapmasaydiniz kalitenizin bu kadar düşük oldugunu göstermeseydiniz keşke.
İlk Öncelikle Kalitemizi Asla düşürmeyiz Veya Sizinki Kadar düşemez Reklam Yapan Biz degiliz Ve Üstlenmiyoruz Bu REKLAMİ Sunucumuza Gelip Oppai Moppai Reklamlarini Yapmasan daha iyi olurdu *Sinirlendi*

JareddCrazy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu Başarili daha Fazlasini Hakediyor Ama Benim İsmimi Kullanmissin Poseidon Girişi başka hesapla yapmak istemiyorum :)

TarikMG

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İlk Öncelikle Yorumun İçin Teşşekürler Nekadar Eleştiriye Açik Olsamda Bukadari Baltalama'k A Girer BurakTR Prefix demissin Gösterebilirmisin Evet Paketimizde Bazi Şeyler Alinti Eminimki İconiniva Network 'ta da Vardir Böyle Şeyler Bot Sorunu Söyle Kaldirdik Oyuna Sayi Veya XYVZ İssimleri İle Girenleri Atiyor Kickliyor Tekrar Girerse Bot Olmadigi Anlaşiliyor
ddos Sorunu İse Tamamen lokasyon Ve Skript İle Alakali Emin ol Sunucunun Saldiri Yediginde durmamasi Lag Olmamasi İçin Bazi Ayarlar Yaptik diyelim Ve Mesajlariniza dikkat etme dilegi ile iyi forumlar

Boss Sistemi Zevk Amaciyla Ama 1Hafta Gözlem Süremiz Reklamda da Belirttim Oyuncuların Kullanmadıgı Gereksiz Warp Komutlar Kaldirilacak İyi Oyunlar

İlk Öncelikle Kalitemizi Asla düşürmeyiz Veya Sizinki Kadar düşemez Reklam Yapan Biz degiliz Ve Üstlenmiyoruz Bu REKLAMİ Sunucumuza Gelip Oppai Moppai Reklamlarini Yapmasan daha iyi olurdu *Sinirlendi*
Arkadaşım sen kimsin ki iconiniva Network diyosun? İconovaTÜRKİYE daha düzgün yazamıyorsun, Türkiye böyle insanlara kaldıysa daha çok işimiz var. Baltalama'k A Girer nedir ya? BurakTR az kullanmadım 14 yaşındayken 2 tane sunucum vardı benim :)

TarikMG

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Konuyu Uzatıp Konuyu Kirletmeyelim İyi Oyunlar
Ahahah! Tabi kimin haklı olduğu belli olunca, kaçıyorsun. Kimseye çamur atıp kaçamazsın! Ya susarsın ya da erkek gibi sözünün arkasında durursun!

Sunucu Başarili daha Fazlasini Hakediyor Ama Benim İsmimi Kullanmissin Poseidon Girişi başka hesapla yapmak istemiyorum :)
Daha ne zamana kadar kalitesiz sunucularda oynamayı bırakıp, Kalitelilere geçiceksiniz bilmiyorum. :) :p

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Bu sunucunun geleceği var. Tarık arkadaşımız yine tartışmaya başlamış, polemiklere girmiyordun yine başlıyorsun yavaş yavaş...
Elimde ifşaların var, senin sunucunun slot buguna olduğuna dair istersen sen konuşma Tarık; http://i.hizliresim.com/l1NgBE.jpg @TarikMG

Sunucuya gelirsek, gayet iyi... Reklam konunuzu beğenmedim lütfen ortalayın.

Son düzenleme:

TarikMG

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu sunucunun geleceği var. Tarık arkadaşımız yine tartışmaya başlamış, polemiklere girmiyordun yine başlıyorsun yavaş yavaş...
Elimde ifşaların var, senin sunucunun slot buguna olduğuna dair istersen sen konuşma Tarık; http://i.hizliresim.com/l1NgBE.jpg @TarikMG

Sunucuya gelirsek, gayet iyi... Reklam konunuzu beğenmedim lütfen ortalayın.
Biz geleceğinden bahsetmiyoruz Ahmet. Bu sunucunun geleceği olabilir fakat ben olumsuz gördüm kalitesiz sizin kadar iyi değil. BurakTR'den alıntı bi pakette ne kadar kaliteli olacaksa? Ahmet sen sunucular da iyi davranıyon foruma gelince bi tavırlara başlıyosun? Anlamadım yanii. Slot bugu evet bi ara yapmıştık fakat arkadaşlar VIP ala ala yükselttik. :) Buyrun bu da Kanıtımız;

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Biz geleceğinden bahsetmiyoruz Ahmet. Bu sunucunun geleceği olabilir fakat ben olumsuz gördüm kalitesiz sizin kadar iyi değil. BurakTR'den alıntı bi pakette ne kadar kaliteli olacaksa? Ahmet sen sunucular da iyi davranıyon foruma gelince bi tavırlara başlıyosun? Anlamadım yanii. Slot bugu evet bi ara yapmıştık fakat arkadaşlar VIP ala ala yükselttik. :) Buyrun bu da Kanıtımız;

Daha geçen cuma yapıyordunuz, sonuçta yaptınız böyle bir rezillik. Neyse iyi günler, kimin ne olduğunu biliyorum.