Ne yani Bill Gates küçükken para kazanmadığı için şu an para kazanmıyor mu?Tahminlerimden biri buydu.Tip.Kendim istedim ya sanki.Neyse.Onlara bebe diyosunda sende bir zamanlar onlarla aynı yaştaydın.Bunları unutma.
Ne yani Bill Gates küçükken para kazanmadığı için şu an para kazanmıyor mu?Tahminlerimden biri buydu.Tip.Kendim istedim ya sanki.Neyse.Onlara bebe diyosunda sende bir zamanlar onlarla aynı yaştaydın.Bunları unutma.
Wut ?Ne yani Bill Gates küçükken para kazanmadığı için şu an para kazanmıyor mu?
Daha kolay bir örnek vereyim. Metin 2'de 90 levellerde 1 levelden başlıyor fakat ikisinin seviyesi eşit mi?
Kime diyorsun ?Daha kolay bir örnek vereyim. Metin 2'de 90 levellerde 1 levelden başlıyor fakat ikisinin seviyesi eşit mi?
BroGolem'eKime diyorsun ?
Ben mantığı anladımda bana göre yaş bir engel değil.Ömrüm boyunca asla içime kapanmadım.Amacım iyi bir kanalımın olması.Ama bu amaçla arkadaşlarımı satamam.Çünkü ilk kanalımda beraber başladık.Kapanırsa birlikte kapatıcaz.Yani anlıyacağınız beğenmeyen çıkıp gidebilir.Zorla tutan yok.İzlemeyen izlemesin.Daha kolay bir örnek vereyim. Metin 2'de 90 levellerde 1 levelden başlıyor fakat ikisinin seviyesi eşit mi?