Gizli Not Tekniği Minecraft

Akuena07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir gün okuldan geldim birkaç deneme çözeyim dedim denemede sosyala gelene kadar çözdüm sonra sıkıldım bilgisayardan birkaç şarkı dinleyince yeni bir şey farkettim arkadaşlar hepimiz paul un deneyini biliyoruz et ile zil gibi bende o şarkılardan linkin park numb u açınca aklıma minecraft 0.30 geldi minecraft hayatimin 4 yili orada geçti ne eğlenmiştim munchead ile savasmis kenkyle ile yapi yapmis oksqen ve x__ray ile tartismistim sonra cikan bigbang akimina takilip fasyan ile küsmüstüm en son da crealin swsine girip sekeumut beni direk op yapti bunlar sadece 3 saniye içince aklıma geldi biraz özlem biraz da hüzün :blase:
herneyse size bugün bunu anlaticam minecraft oynarken coğu zaman müzik dinleyin eğer unutursanız tekrar dinleyince aklınıza geliyor mesela linkin park papercut ile newcraft creative skillet awake and alive ile de videyoun serveri benim aklima geliyor benim dinledigim sarkilarin linkleri asagida bu arada size de hiç böyle oldumu eskileri hatirlamak ?

not:aşağidaki müziklerin videolari naruto animesine aittir ve kan içeriklidir
not:videolari arşivimden aldim kusura bakmayin :D

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
mert neden hatıralttın 0.30 u bende özledim yaa :( neden artık oksi fln serverini açmıyo :([DOUBLEPOST=1372064065,1372063812][/DOUBLEPOST]bide o crealin değil cyberoamın serveriydi :) ben build yapmayı 0.30 da öğrenmiştim :) (oksi bu yaz serverimi açıcam demişti ama açamadı :( )

Fearques

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende CaptainSparklez'in bir kaç parodisini dinlemiştim minecraft'a başladığımda.
Şimdi onları dinleyince hepsi aklımda canlanıyor.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
0.30daki serverlar yeniden açılcak deseler premiumumu bile veririm yeterki fasyanı oksiyi xr.ayı umutu cyberi creali taylanı tüm herkezi bie kezdaha göreyim :(

Akuena07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynen ya bütün hepsi ile 1 kez daha konuşmak ne kadar iyi gelirdi en son 4 ay önce sekerumutu birde metinzekiyi gördüm ama oksy ve xray hala yok :S

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
oksiyle x.ray üniverste sınavına hazırlanıyodu en son konuştuğumda benim bi fikrim var classicde yeniden bir server kurarsak belki herkes toplanır gene

CmJustice

I started a joke...
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Güzel günlerdi... Ben eski xRisinGx bilmem hatirlarmisiniz.

CmJustice

I started a joke...
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
BigBang in sunucusunda oynuyordum sonra kendi sunucumu acmistim BigBang ile anlasip. O artik giremiyordu.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
neden artık kimse 0.30da server açmıyo :/[DOUBLEPOST=1372619364,1372151435][/DOUBLEPOST]yeni bi sunucu açıldı ama giremiyorum siyah ekran oluyo neden olabilir :(