Gizli Sandıklı Ev Ofisi Nasıl Yapılır ?

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir yandan işinizi yaparken bir yandan atıştırmalıklarınızı ve dosyalarınızı koyabileceğiniz sandığı bulunan küçük ev ofisinizi nasıl yapabileceğinizi gösterdim. Umarım beğenmişsinizdir :) (ilham kaynağım MagmaMusen)

Son düzenleme:

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben mi sağırım, müzik ya da herhangi bir ses mi yok?
Gizli sandık kısmını güzelce göstermişsin, göstermişsin de onun üzerine bir de mini-ofis yapmana gerek yoktu, kolay bir tasarım olduğundan kendimiz de yapabiliyoruz ^^
Kısaca yararlı +1

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önceden paylaşılmış, basit ama yararlı bir şey. Ayrıca pistonla kasmana gerek yoktu. Eğer komut kullanabiliyosan içine sandık gömeceğin bloğun üstüne gelip /summon MinecartChest - --1 - yazman yeterli. Ha, server veya survivaldaysan böyle yapılabilir.
Gizli sandık kısmını güzelce göstermişsin, göstermişsin de onun üzerine bir de mini-ofis yapmana gerek yoktu, kolay bir tasarım olduğundan kendimiz de yapabiliyoruz ^^
Kısaca yararlı +1
Sen sağırsın :D

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş kullanabilirim survivalda :D

Kısaca yararlı +1
Sanırım kulağında küçük bir problem var.
Ama üzülme. Dua et. Şükret. Hiç duyamayanlar var.

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buildler aynı. Saksının yeri değişik bitek. Magma 2013te yüklemiş sen 2015....
Aslında sadece gizli sandık yapacaktım fazla sade olduğu için bir şeyle birleştirmeyi düşündüm ofis nasıl yapılır diye youtubeda aradığımda gördüm hoşuma gitti saksıyı sandığı gizlemek için oraya koydum. Bu kadar çok takipçisi olduğunu şimdi öğrendim ekledim konuya :)

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında sadece gizli sandık yapacaktım fazla sade olduğu için bir şeyle birleştirmeyi düşündüm ofis nasıl yapılır diye youtubeda aradığımda gördüm hoşuma gitti saksıyı sandığı gizlemek için oraya koydum. Bu kadar çok takipçisi olduğunu şimdi öğrendim ekledim konuya :)
İlgin için teşekkürler...