Sen sağırsınBen mi sağırım, müzik ya da herhangi bir ses mi yok?
Gizli sandık kısmını güzelce göstermişsin, göstermişsin de onun üzerine bir de mini-ofis yapmana gerek yoktu, kolay bir tasarım olduğundan kendimiz de yapabiliyoruz ^^
Kısaca yararlı +1
Amacım Survivalda oynayanların da yapabilmesiydiÖnceden paylaşılmış, basit ama yararlı bir şey. Ayrıca pistonla kasmana gerek yoktu. Eğer komut kullanabiliyosan içine sandık gömeceğin bloğun üstüne gelip /summon MinecartChest - --1 - yazman yeterli. Ha, server veya survivaldaysan böyle yapılabilir.
Sen sağırsın![]()
Sanırım kulağında küçük bir problem var.Ben mi sağırım, müzik ya da herhangi bir ses mi yok?
Gizli sandık kısmını güzelce göstermişsin, göstermişsin de onun üzerine bir de mini-ofis yapmana gerek yoktu, kolay bir tasarım olduğundan kendimiz de yapabiliyoruz ^^
Kısaca yararlı +1
Hoparlör kapalıymış .-.Güzel olmuş kullanabilirim survivalda
Sanırım kulağında küçük bir problem var.
Ama üzülme. Dua et. Şükret. Hiç duyamayanlar var.
Alıntı mı ? Videoyu ben hazırladımKeşke alıntıdır yazsaydın![]()
Videoyu demiyorum build hakkında konuşuyorumAlıntı mı ? Videoyu ben hazırladım
Kimin Yapıtına benzettinVideoyu demiyorum build hakkında konuşuyorum
Evet o adamı görmüştüm hadda video çekme ilhamı ordan geldiMagma Musen:
Buildler aynı. Saksının yeri değişik bitek. Magma 2013te yüklemiş sen 2015....Evet o adamı görmüştüm hadda video çekme ilhamı ordan geldi
Aslında sadece gizli sandık yapacaktım fazla sade olduğu için bir şeyle birleştirmeyi düşündüm ofis nasıl yapılır diye youtubeda aradığımda gördüm hoşuma gitti saksıyı sandığı gizlemek için oraya koydum. Bu kadar çok takipçisi olduğunu şimdi öğrendim ekledim konuyaBuildler aynı. Saksının yeri değişik bitek. Magma 2013te yüklemiş sen 2015....
İlgin için teşekkürler...Aslında sadece gizli sandık yapacaktım fazla sade olduğu için bir şeyle birleştirmeyi düşündüm ofis nasıl yapılır diye youtubeda aradığımda gördüm hoşuma gitti saksıyı sandığı gizlemek için oraya koydum. Bu kadar çok takipçisi olduğunu şimdi öğrendim ekledim konuya![]()