gizli

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zorin mangal yaparkene çekindi :lol:
Abey lo :D ---> yataktan paylaço çıktı ne içmişim lo : D[DOUBLEPOST=1404299249,1404299144][/DOUBLEPOST]OYAZINIGÖRMEDİMDEĞİLSENBUNDAKİNİNAHBULURSUNAASFDMLAKSJF AFOAJSFN OASFASFASNMFOAHFOJPAIOMASKLP PASJGFPSDMGFPKGMSDGA:D ahan buldum ._.

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Abey lo :D ---> yataktan paylaço çıktı ne içmişim lo : D[DOUBLEPOST=1404299249,1404299144][/DOUBLEPOST]OYAZINIGÖRMEDİMDEĞİLSENBUNDAKİNİNAHBULURSUNAASFDMLAKSJF AFOAJSFN OASFASFASNMFOAHFOJPAIOMASKLP PASJGFPSDMGFPKGMSDGA:D ahan buldum ._.
Diyorum ama hala anlamadın sen beni benim yazdığım gizli mesaj bu değil ben bunu asıl gizli mesajdan sizi saptırtmak için yazdım :lol:

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bugün bütün gün internete bağlanamya çalıştım.

835714 Bu sayılar şifreli bu sayılar harflerin taklidi bakalım bu sayılarda ne yazdığını bula bilicekmisin?
Buldum lo :D

835714 Bu sayılar şifreli bu sayılar harflerin taklidi bakalım bu sayılarda ne yazdığını bula bilicekmisin?

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Görünmez Notmumu Mu Çaldınız Başınıza Büyük Bir Bela Açtınız Moderatör Gelip Evine Girecek Neyin Varsa Yoksa Silip Gidecek! Yo!

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
AMNDJADNJA SNFJNAWNFASASDASD ZORROAJKRRKRJRKADNMASKAK CAKSFASKDFMASKDM 8A AKSDFMALSKFKASFJASDAKJSFKASJDFKASFAKFJ3KASDASKDM5KASDSAD7KAMDKMJAKŞDMMKASDKASDSD1KMAKCASDASDKASFAKFNKANMFAKNM4AKNDKANDKANKAWKFNAAKFNASFOYAZINIGÖRMEDİMDEĞİLSENBUNDAKİNİNAHBULURSUNAASFDMLAKSJF AFOAJSFN OASFASFASNMFOAHFOJPAIOMASKLP PASJGFPSDMGFPKGMSDGA:D
835714
BESTİA
LOL NOOBS B)

***LİKE A BOSS!***

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Gördünüzmü şimdi benim gizli mesajımı ezikleeeer! B)