[GL] Thensto Kasabası

Puntono

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gone Lost Haritası ile ilgili bir hikayedir.Harita yapım aşamasındadır.

Thensto Kasabası
Güneş tüm güzelliğini kare bir çerçeve ile batarken gözler önüne seriyordu.Bu güzel görüntüye sadece birkaç saniye bakabilmiştim.Çünkü kafama yediğim tahta kaşık bana yıldızları göstermişti.Uzun dikdörtgen burunlu baş aşçı sanki tüm yemekleri ben yemişim gibi söylenmeye başladı; "Neden hâlâ işinin başına dönmedin! Ne kadar da işe yaramazsın! Bulaşıklar kendilerini yıkamıyorlar!" dedi.Ağzımı açmaya ne vaktim olmuştu ne de cesaretim.Hızlıca bir sünger alıp işe koyuldum.Saatlerce aralıksız çalıştıktan sonra sert yüzeyli süngerin parmaklarımı deldiğini hissetmiştim.Mesaim bitmişti.Restorandan çıkıp evimin yolunu tuttum.Yine geç kalmıştım.Arkadaşlarım bensiz oyuna başlamışlardı.Devlan ve Ojla çoktan gitmişlerdi.Mynja eğer duş alıp, makyajını tazelemiş ise oda orada olmalıydı.Mynja ve şu güzellik takıntısı... Çirkin bir kız değildi.Yine de benim ilgimi çeken tahta ve taştan evimin yanındaki beyaz boyalı evde oturan Angy'ydi.Sarı saçları her zaman düz ve ışıl ışıldı.Gözlerin ki dört köşede gerçekten hapsolurdunuz.Tüm bu düşüncelere dalarken yaşlı kasabımız Bay O'nun dükkanının önünden geçtim.Ona Bay O dememizi istiyordu.Karşılığında bize cömertçe inek pirzolası veriyordu.Bence iyi bir antlaşma.Düzenli bir kasabamız vardı.Küp şeklindeki evlerin arasından yürüme alanları geçiyordu.Bir yere gitmenin yüzden fazla yolu vardı.Eğer kasabayı iyi bilirseniz ezberleyebileceğiniz bir o kadar da kestirme.Evime ulaşmıştım.Tahtadan duvarların ilerleyişini taştan çatı kesiyordu.Ev her an üzerinize yıkılabilecekmiş hissine kapılıyordunuz.Bu güne kadar bu olay sadece iki kere olmuştu.Bence sıfıra yakın bir ihtimal.Kapıya yönelirken perdelerin aralandığını gördüm.Bu Devlan'dı.Bana göz kırptı.Siz ne anlardınız bilmiyorum ama ben hiçbir şey anlamamıştım.O sırada kapı açıldı ve dışarı Angy çıktı.Vay canına! Giydiği etek hem çok seksiydi hemde Angy'yi olduğundan daha güzel gösteriyordu.Elinde tuttuğu poker kartlarını bana uzattı.Kartları aldığımda bana gülümsedi; "Bu oyunda ne kadar iyisin görelim bakalım." dedi.Bu sefer cesaretim olmadığından değil boğazımda ki kuruluktan cevap veremedim.Geçirdiğim en güzel ve eğlenceli geceydi.Ta ki sabah büyük bir patlama yaşanıncaya kadar...

Gone Lost haritası yakın zamanda çıkacaktır.Ayrıntıları öğrenmek için bana mesaj atabilirisiniz.