Gladiatus Rehber Tadında

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
Mesajlar
3,239
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
4,843
Puanları
6,840

- Glatiatus Tavsiyeler -

Glatiatus, Roma imparatorluğunda gladyatör olarak oynadığımız bir tarayıcı oyunudur.
Oyunda arenalara çıkıyor, yaratıkları kesiyor ve gelişiyorsunuz.
Tipik ama oldukça keyifli bir tarayıcı oyunu.

Oyuna ilk başladığınızda arena size kapalı olacak. Hemen menüde bulunan İtalya simgesinden Karanlık Ormana gidin. Burada sıçan keserek 2. Seviyeye çıkmaya çalışın. Canınız azaldığına yemek yiyerek canınızı bir miktar doldurun. Sıçan keserken gelen eşyaları üst kısımdaki sandık simgesine tıklayarak alabilirsiniz. Gelen eşyaları istediğiniz gibi giyebilirsiniz.

Seviye 2 olduktan sonra arenaya girebilirsiniz. Ama benim tavsiyem eğitim alanında karakteriniz özelliklerini biraz arttırmanız. Paranız biraz gidecek ancak buna değer.



Bu aşamadan sonra para kazanıp, görev yapıp tüm özelliklerinizi geliştimeye çalışın
Her özelliği 10. seviyeye çıkartın. Bu sıralarda seviye 3 olmuşsunuzdur.
4. seviyeye vardığınızda Gücünüz 15, Beceri Puanınız 20, Çeviklik 15, Dayanıklılık 15 Karizma 20 Zeka ise 10. seviyede kalsın. Zeka ile pek işimiz yok çünkü bir gladyatörüz !

Müzayede ve İşler artık açıldı. 4. Seviyeden itibaren müzeyede açık ve teklif verebilirsiniz. Genellikle pazarda bulamayacağınız şeyleri müzayede bulup alabilirsiniz. 4. Seviyeye kadar vaşakla savaşmayın. 4. Seviyede vaşak ile savaşmaya başlayabiliriz.

Bu aşamada birkaç gün iş yapıp para kazanmanız ilerde işinizi kolaylaştırabilir.

5. Seviye olduysanız karakterinizi biraz daha geliştirip (Zeka hariç) Eşyalar alarak kurt ile savaşmaya başlayabiliriz. Kurtu yenebildiğiniz zaman artık asla vaşak ile savaşmayın. Arenaya falan gidip aksiyona girmeyin henüz.

Biraz daha ilerleyince Müzayedde ve Pazar fiyatlarını öğrenin. Özellikle yiyeceklerde %100'e kadar kar sağlayan alım-satım işlemleri yapabiliriz. Gladyatör olsak bile ticaret yaparak çok daha hızlı ilerleyebiliriz.

Şimdi Karizma, Beceri ve Çevikliği 25 seviyelerine çekin. Belki paranız yeterse gücü biraz arttırın.

7. ve 8. Seviyede Arena'da kasılıp gelişmeye çalışın. Arena 1.si olmayı hedefleyin ve bunu başarın. Gladyatörlükte şan ve şöhret çok önemlidir ! Arenada birinci olduktan sonra seviye ve para kasmaya çalışın. Müzayede üzerinden kar sağlayacak ticari faliyetler yapın. Ucuzları alın pahalı olarak koyun. Her ne kadar stokçuluk kötü bir şey olsada, gelişmenizi hızlandırıcı bir şey olduğu için yapmak zorundasınız.

10. Seviye olduğunuzda oyun biraz farklı bir hal alacak. İmparatorluk hediyelerini alın ve Mersener'e gidin. 5 Yan çarınızdan birisi İyileştirici olarak hizmet vermeli. 3 tanesi hasarı üzerine çekecek. İyileştiriciniz zeka olarak geliştirilmiş olmalı. Diğerleri ise çeviklik, karizma ve tehlikeli itemleri geliştirinv. Bu şekilde çok hızlı ve kaliteli bir şekilde gelişirsiniz. 11. Seviyeye gelip hazır hissettiğinizde Merseneri kuşatın.

Yemek ve Yüzük ticareti ile kar sağlayın. Arkadaş ve ittifak edinin. Artık serbesttsiniz. Buradan sonra ne yapacağınız sadece size kalmış :)
 



Üst