Bu eklentinin amacı sunucu limitini arttırmak, fakat Essentials'ın amacı kullanıcıya kolaylık sağlamak. Neden biri sırf o özelliği için o eklentiyi kullansın? Belki Essentials kullanmak istemiyor, Essentials acemiler için kodlanmış bir eklentidir. Emin ol Faction sunucular dışında hiçbir kaliteli sunucuda bulunmaz.Onun yerine essentials.joinfullserver var ?
Niye 2 * 2 = 5Bundan sonra Java ile plugin yapma (Plugin kötü anlamında değil süper olmuş)
Yani 2 * 2 = 4 olarak hesaplayan bir dil'den ne beklersin
(ÖNEMLİ NOT: 2 * 2 = 5)
2 + 2 = 4Niye 2 * 2 = 5![]()
0 + 0 = 0 ise 0 * 0 = 0 olamaz*2 + 2 = 4
olduğuna göre 2 * 2 = 4 olamaz![]()
Şu an böyle bir uygulama yok, test edildi ve çalışmakta, eklenti ile ilgili şöyle bir durumda mevcut; siz maksimum slotu 50 kişi yaptığınız zaman sunucuya ping atanlarda onu 50 kişi görüyor. Yani Nİtradoda 20 kişilik bir sunucu bunun ile 36/50 gözüküyor.nitrado almanya lokasyonda sunucu ornegin 45/42 olursa kendi kendine stop cekiyor tr lokasyonda bu uygulama yoktu ama gelmis olabilir.
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Skype Açarmısın ? Kullanırken sorun çıktı ? skype = ankman255Şu an böyle bir uygulama yok, test edildi ve çalışmakta, eklenti ile ilgili şöyle bir durumda mevcut; siz maksimum slotu 50 kişi yaptığınız zaman sunucuya ping atanlarda onu 50 kişi görüyor. Yani Nİtradoda 20 kişilik bir sunucu bunun ile 36/50 gözüküyor.
Senle aynı hatayı yaşayan arkadaşlara buradan da belirteyim;Skype Açarmısın ? Kullanırken sorun çıktı ? skype = ankman255
Senle aynı hatayı yaşayan arkadaşlara buradan da belirteyim;Skype Açarmısın ? Kullanırken sorun çıktı ? skype = ankman255
Dediğim gibi, bir kaç ay kullandım fakat başıma hiçbir şey gelmedi. Gene kullanmak kullanıcıların elinde. 70 kişilik sunucuya 85 TL ödemektense 27 TL ile 75 kişilik bir sunucu açılabilir bu şekilde.nitrado kullanıyorum ancak nitrado gibi bi saçma firma ile bu plugini kullanarak başınıza bela açmayın dava açma gibi bi hakları oldugunu zannetmiyorum ama serveriniz varsa silinir kredilerinizle beraber ne yani savcıya 82 kişilik servera 90 kişi soktu ben şikayetçiyimmi diyecek peh
Açıkçası Nitrado'nun hiçbir sözleşmesinde böyle bir şey geçmiyor.@Andromurat Aslında Bilişim Suçlarına girebilir Belirli Bir Kapasite Veriyor Nasılsa Nitrado Bunun Üstüne Geçmeyi engelliyor. Yani Şöyle düşün Adam Sana Bilgisayar Veriyor 16 Gb Ramlik 2 Gb i sana Ayrılmış sen o bilgisayarın Hepsini KullanıyorsunBiraz Saçma Oldu Ama Bilişim Suclarına Girebilir Genede Dikkatli olmak gerekir Ama Öyle bir şey Yoksa Plugin çok iş görür
![]()