GlideSlot 1.0 - Slot Limitinizi Sınırlamayın!

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Baştan söyleyeyim nitrado ile bir bağlantım yok fakat şunu söylemek istiyorum burada ki nitradodan alınan sunucuda slot yükseltmeyi engelleyeceklerini söylüyorlar. Adamlar tabi engelleyecekler, y'yi x'den üstün görün şimdilik. Size x makine veriyorlar ve bunun üzerinden x oyuncu sayısı veriyorlar. Siz x makine alıp y oyuncu kullanamazsınız. Yada y makine alıp x oyuncu kullanmazsınız değil mi ? Biraz mantık biraz mantık lütfen. Oyuncu sayısına göre satış bence de saçma ama bu yargılamayı bu yazdığıma göre yapmanız daha doğru olacaktır.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Baştan söyleyeyim nitrado ile bir bağlantım yok fakat şunu söylemek istiyorum burada ki nitradodan alınan sunucuda slot yükseltmeyi engelleyeceklerini söylüyorlar. Adamlar tabi engelleyecekler, y'yi x'den üstün görün şimdilik. Size x makine veriyorlar ve bunun üzerinden x oyuncu sayısı veriyorlar. Siz x makine alıp y oyuncu kullanamazsınız. Yada y makine alıp x oyuncu kullanmazsınız değil mi ? Biraz mantık biraz mantık lütfen. Oyuncu sayısına göre satış bence de saçma ama bu yargılamayı bu yazdığıma göre yapmanız daha doğru olacaktır.
İş keşke söylemekle bitseydi efenim, bu açık oyun çıktığından beri mevcut. Hatta ve hatta önceki versiyonlarda, 1.2.5 gibi çok daha iyi çalışıyor, engelleyeceklerdi de şimdi mi yapacaklar. Oyun 6 yıldır var Nitrado kaç yıldır var bilmiyorum ama o kadar süre de engellemediler, şimdi engelleyeceklerini hiç sanmıyorum.

Andromurat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Açıkçası Nitrado'nun hiçbir sözleşmesinde böyle bir şey geçmiyor.
Tamamen katılıyorum nitradoda böyle bir şey yasak oldugunu zannetmiyorum ve bilişim suçlarında açık kullanmak suçtur para veya hapis cezasına çarptırılırsınız gibi bi ibarede yok bu tamamen nitrado ekibinin kendi uydurdugu yalanlardan biri zaten böyle bir açık var ise ve kullanılmasını istemiyorsa kapatmak zorunda ayrıca nitrado bunu kullanan serverlara tavizde gösteriyor hand survival sunucusu birçok kez kullandı ama nitrado sadece uyarmakla yetindi

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Configden slot ayarlanıyor denilmiş, nereden acaba ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Daha öncede kullananları tespit ettiler ve sunucularını direk sildiler.Param boşa gitti diye ağlayan çok oldu