mertşahin12
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
ben 1 ay boyunca bug yaptım sunucumu kapamadılar
sen gidip ben bug yaptım die herkeze yayarsan sunucuyu tabi kapatırlar
sen gidip ben bug yaptım die herkeze yayarsan sunucuyu tabi kapatırlar
Şu an 1 ay oldu sunucuyu açık bırakalı 2. aya gireceğiz yakında çalışıyor. Hatta arkadaşlarla modlu oynuyoruz lakin herhangi bir sıkıntı oluşmadı. Tespit edilmesi pek kolay şekilde yazmadım eklentiyi. Sunucuya ping atıldığında maksimum oyuncuyu sizin Config'inden ayarladığınız şekilde gönderiyor bu da gizli yapıyor eklentiyi.Daha öncede kullananları tespit ettiler ve sunucularını direk sildiler.Param boşa gitti diye ağlayan çok oldu
Hayır, herhangi bir sıkıntı oluşmaz.Nitradoda kullanırsak sıkıntı olurşurmu![]()
harbidenmiHayır, herhangi bir sıkıntı oluşmaz.
ben yaptımharbidenmiozaman 4 kişilik server açıp bu plugini yükleyeyim
![]()
Ahahben yaptım![]()
yok zaten 7 kişi girdi bişi olmaz 20 ye falan çıkmadımAhahKapanırsa boku yeriz ama.
Sunucuya ping atıldığında da Fake maksimum oyuncu sınırını gösteriyor, yani belki Nitrado Essentials'ın Full Join'ini kullandığınız için sunucunuzu kapatabilir fakat bunu fark edemez.AhahKapanırsa boku yeriz ama.
sunucuya uğrayıp tab'a bakmazsa bir şey olmaz yaniSunucuya ping atıldığında da Fake maksimum oyuncu sınırını gösteriyor, yani belki Nitrado Essentials'ın Full Join'ini kullandığınız için sunucunuzu kapatabilir fakat bunu fark edemez.
Tamamdır, yeni güncelleme de ekleneceklerden biri o olsunKomut ile slotu arttırma veya azaltma eklemelisin.
ben varım ama çok abartma bencec.Bunu kullanan var mı? Bana garanti verecek var mı, Nitradodan?