Glox - Secret Room

RivonS

HoneyHive
En iyi cevaplar
0

Herkese merhaba ben Rivons , Bildiğiniz üzere bir süre önce foruma dönüş yaptım ve bunun şerefine bir yapı yaptım . Beni destekleyen herkeze teşekkür ederim. Fazla uzatmadan fotoğraflara geçeyim en iyisi ;

Resimler bu şekildeydi şimdi ise Pmc adresini vereyim ;
Pmc :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yorumlarınızı bekliyorum :)

Son düzenleme:

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tek kelime ile efsane olmuş. Tebrikler Rivons ağabey.Bizede bi kaç şey öğret bea :D

RivonS

HoneyHive
En iyi cevaplar
0

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Bu yapıdan pek bir şey çıkaramadım, çok fazla blok var ve bir anlama geldiklerini şahsen düşünmüyorum.İyi bir mimarsın fakat bazen hatalar yapabiliyorsun, kendim iyiyim demiyorum sakın yanlış anlama sadece burada konu açmışsın ve eleştri yapıyorum bence görüşlerim bu kadardı.

RivonS

HoneyHive
En iyi cevaplar
0
Bu yapıdan pek bir şey çıkaramadım, çok fazla blok var ve bir anlama geldiklerini şahsen düşünmüyorum.İyi bir mimarsın fakat bazen hatalar yapabiliyorsun, kendim iyiyim demiyorum sakın yanlış anlama sadece burada konu açmışsın ve eleştri yapıyorum bence görüşlerim bu kadardı.
Teşekkür ederim yorumun için :) İstersen yapıyı biraz anlatayım yapı aslında bir oda zaten isminden de anlaşılacağı gibi renderlardan dolayı anlamaya bilirsin oyun içi fotoğraf alamadım çünkü chunklar yetmiyor.Bir hata olduğunu düşünmüyorum kesinlikle forum böyle yapılara alışkın değil bence :)