burakaskan
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Selam millet tek başına yaptığım sarayı size sunuyorum.Tatildeyim interneti zar zor buluyorum

teşekkür ederimCok guzel eline saglik keske benim olsa tnt koyup patlatsam
Kendimi geliştirip geliyorumŞaka mısın olumÇok güzel olmuş internetin olmadığını mesuttan öğrendim gelince bekliyoz : DD
Yani evet worldedit var fakat binayi world edit degil ben kendi hayal gucumle yapiyorum texturepack FlowsHDWorld Edit kaynıyor
Eğer worldedit değilse eline sağlık ama world edit gibi duruyor
Texture packin adı ne? Daha önce kullanıyordum unuttum
Hee sanki biz worldeditten dandik bir şehir yaparken hayal gücümüzü kullanmıyoruz.Yani evet worldedit var fakat binayi world edit degil ben kendi hayal gucumle yapiyorum texturepack FlowsHD
Haklısın. //sarayyap var ya desenleride worledit yaptı anlıyorum. Hiçbir mimar o kadar duvar için elini yormaz. Sıkıysa sen yap we siz.Hee sanki biz worldeditten dandik bir şehir yaparken hayal gücümüzü kullanmıyoruz.
Ulan world edit kullanmayı bilmiyorum ya da world edit kullanıp güzel bir yapı yapamıyorum diyemiyosunuz da güzel bir şey görünce çamur atmak için hemen bahaneler üretiyosunuz acınacak haldesinizHee sanki biz worldeditten dandik bir şehir yaparken hayal gücümüzü kullanmıyoruz.
Egonu tatmin etme worldedite benziyor! Ayrıca burası forum. Görüşümü belirttim ayrıca istersen bak daha 1 mimarı konum yokUlan world edit kullanmayı bilmiyorum ya da world edit kullanıp güzel bir yapı yapamıyorum diyemiyosunuz da güzel bir şey görünce çamur atmak için hemen bahaneler üretiyosunuz acınacak haldesiniz
Etiketlere bak anlarsınNeden GM![]()