diğer bi sorunum abone olduğum şey inmedikten sonra oyuna giriyorum alt kısımda abone olduğum addon indiriliyor gibi gözüküyor fakat o indirilme kısmı kapnıyor yani indirmiyorOyunu kapat aç , Eğer olmassa workshopuna bir bak , CTRL + SHIFT YAPIP TEKRAR ABONE OL
Depolama alanı varmı , O an ki internet hızın ne , Internette küçük kesintiler yaşıyormusun?diğer bi sorunum abone olduğum şey inmedikten sonra oyuna giriyorum alt kısımda abone olduğum addon indiriliyor gibi gözüküyor fakat o indirilme kısmı kapnıyor yani indirmiyor
depolama alan derken sanırım bilgisayardaki alanı kastediyorsun evet 300 gb dan fazla alan var çok rahat internet hızım yaklaşık olarak 3 mbit internette küçük kesintiler olmuyorDepolama alanı varmı , O an ki internet hızın ne , Internette küçük kesintiler yaşıyormusun?
senin dediğin ctrl shift ne işe yarıyor ben onu yaptım ondan sonra bir indirme başladı.O zaman bilemiyeceğim geçmiş olsun :şii:
steam topluluğuna erişim oyun içinde yaparsan interaktif steam açılır işlemini oradan yapabilirsin.senin dediğin ctrl shift ne işe yarıyor ben onu yaptım ondan sonra bir indirme başladı.
yok o ctrl shift değil o shift tab sen sanırım onu ctrl shift olarak ayarladın ama bende az önce bir addon yüklendi bir skin indirmiştim ve yüklendi oyundada kullanıyorum nese sanırım rastgele oldu zaten sadece bazıları eklenmiyoduSteam topluluğuna erişim oyun içinde yaparsan interaktif steam açılır işlemini oradan yapabilirsin.
Tamam olduysa ne mutlu bana :')yok o ctrl shift değil o shift tab sen sanırım onu ctrl shift olarak ayarladın ama bende az önce bir addon yüklendi bir skin indirmiştim ve yüklendi oyundada kullanıyorum nese sanırım rastgele oldu zaten sadece bazıları eklenmiyodu