PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Yeeey bende yeni ekipman aldım ama bilgisayarım hala aynı

Sağ ayağım ===================================================================^
Klavyem hala aynı çünkü klavyemden memnunum sadece bir tuşu kayıp
G230 oyuncu kulaklığı ve hayvan gibi ses yapıyor sesi dışarı çok verebilir ama son sesteyken kullanırsanız benim kullandığım ses seviyesinde dışarı hiç ses vermiyor.
Mağusum G300s ve Çoq Şeqil eski mağsumdan 2 kat daha hızlı hareket ediyor ve çok rahat ayrıca 6 tane ayarlanabilir tuşu var galiba siz ona makro diyordunuz emin değilim
Bilgisiyarımı merak ediyorsanız çok büyük bir şey değil ama benim gibi düzenli kullanırsanız gayet iyi Leneovo G680

Bu da eski Ekipmanlarım

Mağusum Logitech M185'idi kafasına göre çalışmayı bırakıyordu ve sadece tahta zeminde çalışıyordu
Kulaklığın ismini hatırlamıyorum biraz sinir bir kulaklıktı takmaya çalıştığımda şeqil şuqul olup kafama çarpıyordu sonra bir gün kulağımdan çıkarıyim derken gene kafama çarptı ama bu sefer o kurtulamadı evet kırıldı babamda aldı ilginç bir zanduni (zanduni anlamsız bir kelime o siyah şeyin ne olduğunu bilmiyorum) kulaklığıma çiviledi olduda ilginç tarafı... ama ayarlanamıyordu çünkü çivi ayarlanma kısmını tıkıyodur bir ilginç oldu siyah şeyi resimdede görebilirsiniz

Ve son olarak Modemi değiştirdim

Modemin Adı AirTies 5650 çoğu insanda bu var antensiz ve odamdan 72 Mbsn alıyorum Ethernetle 100 Mbsn gayet iyi
Fiber olmayan Ttnet kullanmama rağmen
Bu da eski modemim
resim küçük ve biraz kalitesiz evet

Bu modem bir anten kullanıyor. Özel bir anten aldık onu takınca çalışmıyor :(
Modemin Markası U.S.Robotics Maxg Wireless Router Yılların modemi 8 yıldır kullanıyordum ve bu yaz sorunlar oluşmaya başladı (galiba) aşırı ısınmadan ikidebir kapanmaya başlamıştı
hatta üstüne buz kaplarından bile koyuyordum azıcıkda olsa işe yarıyordu .bu gün kapandı ve en fazla 2 ışık yandı ve hemen resetlendi böyle böyle devam etti. Yeni modemle değiştirmeyi başardık. Mutluca internete giriyorum artık.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
O fiyata çok güzel surround 7.1 kulaklıklar alabilirdin stereo almasaydın keşke. :p Hayırlı olsun.