Gökdelenler Şehiri | Her Bina Bittiğinde Bu Konu Güncellenecektir

ktmrmr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gökdelenler Şehiri Projemin İlk Binasını Bitirdim Yardım Konumda Yardım eden herkese teşekkürler :alay:

1)Shangai World Financal Center Binası

2)Taipei 101

3)Petronas İkiz Kuleleri

NOT:Bazı insanların rahatsız olması durumundan bu konudan fotoğraf koymaya devam edeceğim.Uyarı yapanlara teşekkürler.Her türlü yoruma açığım sadece hakaret olmasın yeter
Sıradaki binalar:
Westin Bonaventure Hotel
Ebrac-El Beyt Saat Kulesi
Kingdom Tower

:koyun:

Son düzenleme:

ktmrmr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim bir günde daha ne kadar konu açmayı planlıyorsun? Yapıların üzerinde biraz daha dur, öyle paylaş bari
her binamı bitirdiğimde konu açacağım
7/24 oynamadığım için 2 günde 1 anca gelir
ayrıca bugün forumda karmaşa yaşadığım için çok konu açmak zorunda kaldım

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bu yazıyı okumadığına eminim:
[DOUBLEPOST=1430459541,1430459470][/DOUBLEPOST]bunu herkes yapıyor eski konulara bakınca her yeni binada konu açıp bitirince bitti diyerek konu açıyor
Herkesin yapması bir şeyin doğru olduğunu göstermez. Sürü psikolojisi ile hareket etmeyin. Forumda bu kadar kısa süreyle konu açmak (bahsettiğim durum basit bir iki yapı yapıp kategoriyi doldurmak) yasaktır. Her bina bittiğinde tek şehir adı altında binalarınızı paylaşıp konunuzu uplayabilirsiniz. Hem böylece fazla konu kirliliği olmaz hem de konunuz daha çok görüntülenme ve beğeni alır :)
İyi forumlar

ktmrmr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkesin yapması bir şeyin doğru olduğunu göstermez. Sürü psikolojisi ile hareket etmeyin. Forumda bu kadar kısa süreyle konu açmak (bahsettiğim durum basit bir iki yapı yapıp kategoriyi doldurmak) yasaktır. Her bina bittiğinde tek şehir adı altında binalarınızı paylaşıp konunuzu uplayabilirsiniz. Hem böylece fazla konu kirliliği olmaz hem de konunuz daha çok görüntülenme ve beğeni alır :)
İyi forumlar
zaten öyle yapmaya başladım konuyu incele <_<[DOUBLEPOST=1430516994,1430516962][/DOUBLEPOST]
Binalar Güzel Hoş Duruyor ^_^
Devamını Bekliyorum
teşekkür ederim :)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Doğru düzgün resim çekip atarsan iyi olur. Resimde gökdelenden çok seni görüyoruz. Gökdeleni göster.
Ayrıca, daha özenli yapabilirsin. Bak mesela Shangai World Financal Center binasından bir örnek;

Bunu yapmak fazla zor değil. Güzel olsun istiyorsan daha fazla uğraşmalısın.

ktmrmr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Doğru düzgün resim çekip atarsan iyi olur. Resimde gökdelenden çok seni görüyoruz. Gökdeleni göster.
Ayrıca, daha özenli yapabilirsin. Bak mesela Shangai World Financal Center binasından bir örnek;

Bunu yapmak fazla zor değil. Güzel olsun istiyorsan daha fazla uğraşmalısın.
tavsiyen için sağol ama profesyonal builder değilim orta derece yardım konumda söylemiştim gerçekten profesyonel olsam daha büyüklerini yapardım zaten