<< Gökkuşağı Apartmanı >> << Bakın Pls. >>

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Daha uzununu ve camlarının da gök kuşağı versiyonunu yaparsan muhteşem olur.

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden bilmiyorum ama hoşuma gitti fakat yapı temel bakımından ve blok bakımından bence uygun değil.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Yapı çok güzel olmuş şaşırdım yani nasıl beğendim ama beğendim güzel olmuş böle değişik bi temel Nediyom lan ben!

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler.

Ne Lapisi :D Kendime Ait Bir Sunucu Onların İçi Süprüz :D Yandakide Dagların İçine Yaptıgım Sehirim :)
Süprüz ? Sürpriz diyicektin galiba Türkçeyi düzgün kullan umarım bir daha demessin Süprüz Süprüz diye. Ayrıca O tarz Bir Yapı zaten ya lapis tarzı şeylerdir ayrıca onu soracak olursan aşırı berbat ve 1 Dakikamı alır World Edit ile.

StarCraftik

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Süprüz ? Sürpriz diyicektin galiba Türkçeyi düzgün kullan umarım bir daha demessin Süprüz Süprüz diye. Ayrıca O tarz Bir Yapı zaten ya lapis tarzı şeylerdir ayrıca onu soracak olursan aşırı berbat ve 1 Dakikamı alır World Edit ile.
1DK FAZLA ABARTI ! SÜPRÜZÜ BİLEREK YAZDIM ! KÖYDE KALDIYDIM Bİ ARA AĞIZ ALIŞKANLIGI TÜKÇEYİ BANA SNEMİ ÖRETCEN

SonGünMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir köşden öbür köşeye pusulayla ışınlarn, ''//walls bedrock'' yaz sonrada tepeyi seçip ''//Set glowstone'' yaz...
Kardeş Sen Ne Demek İstedin Anlayamadım Bana Söylesene[DOUBLEPOST=1409758471,1409758380][/DOUBLEPOST]
Evet Ben Öğreticeğim . Ayrıca 1 Dakika Fazla Bile ..
Sen Evimi Diyosun Yandaki Katman Kayalı Alanımı ?[DOUBLEPOST=1409758513][/DOUBLEPOST]
Kardeş Sen Ne Demek İstedin Anlayamadım Bana Söylesene[DOUBLEPOST=1409758471,1409758380][/DOUBLEPOST]
Sen Evimi Diyosun Yandaki Katman Kayalı Alanımı ?
Bizim Konu Ev Beyler Adamın Yandaki Alanın Yapımından Sizene Adam Size Binanın Yapımı 1dk abartı dio yandaki sey 1dk sürmez tabi anlamadınız adamı

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen Evimi Diyosun Yandaki Katman Kayalı Alanımı ?[DOUBLEPOST=1409758513][/DOUBLEPOST]
Bizim Konu Ev Beyler Adamın Yandaki Alanın Yapımından Sizene Adam Size Binanın Yapımı 1dk abartı dio yandaki sey 1dk sürmez tabi anlamadınız adamı
Katman kayalı şeyşeyi.