Göklerdeki MineCraft - Yeni Update Resmi

Batu.

Fus-Ro-Dah!
Mesajlar
167
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
30
Puanları
0
Merhaba arkadaşlar. Forumdaki herkesi bilgilendirmek amacıyla "kendi fikirlerimi" içeren bu konuyu açıyorum.

En güzeli en altta :D Nice job Jeb :D

İlki, kil kanyonları.


Belki red kit gibi filmlerde böyle yerleri görmüşsünüzdür. Farklı bir şey mi bilmiyorum fakat renkli hardened claylerden oluşan bu yerle güzel şeyler yapılabilir. Ayrıca çogu yerde ölmüş ağaç gibi bir şey eklenecegini de okudum.

İkincisi,

Aslında bu disco dağlarından daha önce. Jeb mineshaftlardaki ve strong holdlardaki torch bugunu düzelttigini açıkladı. Bu bug'da tam olarak şöyle birşeydi,



Işıklandırmada bir digeri ise şu siyah bölgelerdi. Bir bugdu ve gerçekten sinir bozuyordu. Hatırlarsanız yanına gelince veya yanında bir blok kırınca düzeliyordu. Bana göre 1.7'de ki en iyi yenilik bu bugun giderilmesi.



İkinci özellikler 1.6'da olmuş olabilir. Emin değilim fakat 1.6'da da ışıklandırma sorunları vardı.

Üçüncüsü, Jeb Disco dağlarından sonra biomelar üzerinde çalışıldıgı ve şöyle göründügünü belirtti. http://instagram.com/p/crbx7MpMHr/
Burada dikkat etmeniz gereken (en azından benim minecraft bilgime göre) biomelar çok saçma degil. Yani eskiden çöl ile karlı biome'u yan yana görebiliyorduk. Şimdi büyük adaların doğru biomelarla kaplı olması ve küçük adaların düzgün bir biçim alması göze çarpıyor. Umarım adaları çogaltırlar. Tabii ki o aralardaki mavilikler nehirse çok iyi olur.

Dördüncüsü,
Aslında bunun bazı kısımlarını başka konulardan alıntılıyorum.



Gördügünüz gibi yeni bir biome. Ayrıca terrain'ide farklı. Yani grass degil. Ayrıca yeryüzündeki taşlara da dikkat çekerim. Bunların yanı sıra o ağaçlar aynı Jungle Wood gibi dörtlü ve adı redwood olarak bazı kaynaklarda geçiyor.

Beşincisi,



Jeb yukarıdaki fotografı paylaştı ve "Evine git Jungle Temple. Sen sarhoşsun" dedi. Aslında yenilikmidir bilmiyorum fakat bu tür sıkıntıları gidermiş olabilir ve bize söylemiyor olabilirler. Kim bilebilir :)

Altıncısı,



Aslında bu fotograftakiler tamamen benim fikrim. Uzun süredir minecraft oynuyorum. Dağlar genellikle diger biomelara göre az gelir. Ve direk kıyılardan başlamıyor. En azından ben öyle biliyorum. Ama kesin bildigim bir şey var bu kadar stone ile çevrili bir dağ görmedim. Demekki bu update'de bazı dağlar da taş yeryüzüne çıkacak ve dağlar kıyıya kadar gelecek. Tekrar söylüyorum benim fikrim.

Yedincisi (yeni geldi:(



Pek fazla çözemedim ama harika! :sırıtmak:

Benim şuana kadar gördüklerim bunlar. Ve ayrıca sanırım bir biome update'i oldugu için serverlarda mapler de yenilenecek :)
 


caglaris

Obsidyen Madencisi
Mesajlar
1,442
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
114
Puanları
0
Bence dağlar en alttaki resimdeki gibi olursa güzel olur
 

TheGold

Taş Madencisi
Mesajlar
71
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
7
Puanları
0
Güzel bir konu olmuş. İyi anlatmışsın. Ek olarak Dağ kısmını da iyi gözlem ettiğini söyleyebilirim . World Generation biraz değiştirelecek gibi.
 

Batu.

Fus-Ro-Dah!
Mesajlar
167
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
30
Puanları
0
ilk resimdeki kil biyomu değil canyon biyomu :)

acil:bu konuma bakarmısınız sorun. TIKLA


Fakat killerden oluşuyor. :) Pek fazla sorun olmaz zaten.

Ayrıca üzgünüm fakat pluginlerle aram pek iyi degil.

5'teki minecraftta önceden vardı 1.4.6'dan beri galiba(yanlışta olabilir) O bir yenilik değil.


Temple'lar 1.4.6'da eklenmiş olabilir fakat bunların generation sorunları vardı. Sanırım onlar degiştirilecek.[DOUBLEPOST=1376936391,1376379408][/DOUBLEPOST]İşte son gelen fotograf;



yeahh :D
 
Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
Tamam, biyom olduğunu biliyorum yani en azından tahmin ettim ama ben direkt seed'i kastettim :sırıtmak:
Şimdi oyunun java++cc mi öyle bir şey var hani varya :D
neyse iştejava kodları çok karışık java++cc kodarı seed olarak kodlanabiliyorda orda x-.(cymx-10) kodu sayesinde o bityomlar seedi ekleniyor yani o biyomun seed olarak çıkması daha kolay normal seedsiz yaparsan bi dünyayı olurşturursan java+c=(7645%^234455*/_999?=12) kodlamasıyla o biyomun normal dünya üzerinde çıkma şansı %100 üzerinden %10 :D baya bi kod mesajı yazdım hadi neyse yani özet seed yazarsan o biyonmun çıkma şansı yüksek seedsiz dünya aarsan o biyomun gelmesi düşük şans :D
 

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
Mesajlar
1,234
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
333
Puanları
1,080
1.7 gerçekten süper olacağa benziyor :o
 

Üst