Göktürk Network | Takım arkadaşları arıyoruz | Bütün Alımlar | Tek Şart ; Şart Olmaması

AliYilmazTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Admin
  2. Moderator
  3. Mimar
  4. Rehber
  5. Youtuber
Herkese Merhaba FORUM GAMER Ailesi

152290

152291

• Göktürk Network olarak , tekrardan sunucumuzu aktif etme kararı almış bulunuyoruz. Yeni açılıcak hazırlıkta olan sunucumuz sadece faction için 12 GB RAM KEYUBU Bilişim güvencesiyle sunucumuzu hazırlamaya başladık. 2011 senesinden itibaren sektörde olan deneyimimiz , çeşitli sunucu isimleri ile oyunculara hizmet vermeye devam ediyoruz.
  • Sunucu hakkında biraz bilgi vermek gerekirsek; Aslağa op faction düşünmüyoruz , Eski sunucuların günümüze derlenmiş bir hard faction sunucusu kurmayı hedefliyoruz.
  • Öncelikli hedefimiz 2011 senesinde ve daha sonrasında açtığımız sunucular gibi fark yaratan sunucular üretip sunucuya koymak yaklaşık 2 senenin ardından gündeme pek uyum sağlıyamıyacağımızı düşündüğümüzden yanımıza AKTİF OYUNCU olarak oynayan ve daha önceden deneyimli arkadaş,kardeşler ile sunucumuzu hazırlayıp bir an önce 9 yıldız hiç bitmeyen heycanımıza oyuncularımızı ortak etmek.
  • Son olarak sunucumuzda şuanki kararımız olarak VİP satışı düşünmüyoruz. Hard faction dediğimiz böyle olmalı diye düşünüyorum. Sonuçta ADALET Herkese ADALET

152292

152293

• Rehber
  • Moderatör
  • Admin
  • Reklam,youtuber (ücretli,ücretsiz)
  • Mimar
152294

• İsim/Soyisim:
  • discord:
Şimdiden bütün başvuranlara teşekkürlere birer birer iletiyorum. Bize özellikle instagram ve discord üzerinden ulaşmanız bizi mutlu edicektir. Tekrar belirtmek istiyorum biz bir yetkili değil arkadaş , yol gösterici arıyoruz. Deneyimli , deneyimsiz bütün başvurulara açığız.

İshakT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
152294

• İsim/Soyisim: İshak Soyadımı Burada Belirtmek İstemiyorum Eğer İsterseniz Dm den Söylerim
  • İletişim Adresi: Discord
  • discord: İshakT#1656

IlyasT

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
  • İsim/Soyisim:İlyas soyadını dm de
  • Discord:RentedLoris1905#8632

Son düzenleme:

HzWasted

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
  • İsim/Soyisim: Samet Dö***
  • Discord: ๖ۣۜǤнσsτ༻#3808

DrWarblood

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
  • İsim/Soyisim: Yiğit Aktın
  • discord: LuniorKat#9681

AliYilmazTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dc isim yukarıda rehber ve reklamcı alımları devam ediyor ücretli reklamcılık yapmak isteyen gelebilir arkadaşlar