BYYARALIQRALL
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
- isatetinide koymalimiyim/tp - -1000 -
Her seferinde 1000 blok yukarı gider
- isatetinide koymalimiyim/tp - -1000 -
Her seferinde 1000 blok yukarı gider
Evet.- isatetinide koymalimiyim
tüm endi ışıklandır veya half slab kapla kurtulursun endermenlardanTemizleyemezsin End'i. Yine Spawn Olurlar, Oranın Havasında Kurulu Dosya Var, Bakmadığın Anda 1 Tane Daha Doğar.
Havadan doğabilirler.tüm endi ışıklandır veya half slab kapla kurtulursun endermenlardan
Doğamazlar. (Deneyim etmişliğim var)Havadan doğabilirler.
4 Yıldır OynuyorumDoğamazlar. (Deneyim etmişliğim var)
- isaretini bilgisayarda nasil yapicaz ? (su anda telefonumdan yaziyorum telefonumun klavyesinde var)- isatetinide koymalimiyim
4yıllık oyuncunun mobların solid blok dışında bir şeyin üstünde doğmayacağını bileceğini düşünüyorum.[DOUBLEPOST=1395037442,1395037293][/DOUBLEPOST]4 Yıldır Oynuyorum![]()
Alt Gr+ ü- isaretini bilgisayarda nasil yapicaz ? (su anda telefonumdan yaziyorum telefonumun klavyesinde var)
Nokia 3310 Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi
VALLAH mı kimse bilmiyodu çok sağol[DOUBLEPOST=1395058594,1395058451][/DOUBLEPOST]@TehPostman senin nickin the postman diyilmiydiThe end gökyüzünde değildir farklı bir boyuttadır normal minecraft dünyası gibi ancak burası ender man doludur.
ne kadar kaba ve ahlaksız olduğun zaten herhalükarda anlaşılıyor en azından belli etme.VALLAH mı kimse bilmiyodu çok sağol[DOUBLEPOST=1395058594,1395058451][/DOUBLEPOST]@TehPostman senin nickin the postman diyilmiydi
Profil resmindeki ne resmi cikaramadimda ?
Bunu herkesin bildiği bir konuda söylememen gerekirdi...ne kadar kaba ve ahlaksız olduğun zaten herhalükarda anlaşılıyor en azından belli etme.
Bıyıklı bir bayVALLAH mı kimse bilmiyodu çok sağol[DOUBLEPOST=1395058594,1395058451][/DOUBLEPOST]@TehPostman senin nickin the postman diyilmiydi
Profil resmindeki ne resmi cikaramadimda ?
Hayır 2 Yılım Boyunca Öyle Düşünüyordum, Son 2 Yılda İse Enderman'lerin Kulelerinin Üstünde Doğabildiğini ve Yeryüzünden Her Yarım Blok ve ya Merdivenin Üstüne Spawnlanabildiğini Öğrendim.4yıllık oyuncunun mobların solid blok dışında bir şeyin üstünde doğmayacağını bileceğini düşünüyorum.
Şaka dan bile anlamiyonne kadar kaba ve ahlaksız olduğun zaten herhalükarda anlaşılıyor en azından belli etme.