Gölge modu| Seus 10.1 prewiew2 Güncelleme (yeni hızlı bulutlar,gölgelerdeki değişiklikler)

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar öncelikle ilk konuma verdiğiniz önem için teşekkür ederim. insanların güzel yorumları sonucunda bende bu videolara devam etmeye karar verdim.

3 hafta dan daha fazla beklediğim SEUS 10.1 prewiev2 update sonunda geldi. deneyimlerimi sizinle paylaşmak isterim.
İster inanın ister inanmayın bu minecraftta çekilmiş 2d bulutların güneşe göre yaptığı yansımanın bi görüntüsü 2 saat içinde videoyu yükleyip linkleri atacağım.
Video uplaod ediliyor olabilir kusra bakmayın upload hızım yavaş.

indirmek isteyenlere :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Güzel görüküyor, bunu arka plan yapmak için kullanabilirler güzel olur :D

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forgenin unoffical 1.7.4 ve 1.7.5 sürümü çıktı ama tırsıyorum indirmeye hesap falan çalınır diye.. Temizi veya asılı ne zaman çıkar bilen yok mu?
Shaderi çok istiyorum ya..

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
boşver gitsin düzenlemesi (özellik bilmeden yapılan yorum vol.1)

Sorması ayıp olacakta bu özellikleri kullanmak için hala tp lazımmı? (update sonucunda)

Son düzenleme:

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
gerçekçi bence :D minecraftın kendisindeki koyunlar koyuna benzemiyo ki bu yine iyi :D

ByExpert

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Videonun Birazini İzledim Ve Resimdede Görüldüğü Gibi Çok Güze Ayrı Bi Göz Zevki Veriyor

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
hataları ancak modu yapan adamın face sayfasına yorum olarak koyup düzelttirebilirsiniz baş ka türlü elimden bir şey gelmez