gördüğüm garip rüya

R4PT0R3X

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önce bilgisayarda gmod oynuyodum sonra rüyada olduğumu far ettim sonra uyanmak için kendime yumruk filan attım içerde annem tv izliyordu
Bende anneme bana tokat atmasını söyledim niye dedi bende at sen dedim attı uyanamadım bu arada eski evimizdeydik sonra balkona çıktım atlıycaktim sonra 10 dk sonra atladım rahmetli dedemi gördüm bana bu rüyanın sınav olduğunu söyledi bir kutu gösterdi bu senin anılarının kutusu dedi sonra içimde hiç mutluluk olmadığını söyledi uyandım nasıl ama:D

R4PT0R3X

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim niye yalan söyliyim size? Yalan söyleyecek olsam herobrine beni öldürcek derim

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim niye yalan söyliyim size? Yalan söyleyecek olsam herobrine beni öldürcek derim
Banada yapmacık geldi genelde beni tokatla gibi şeyler filmlerde çizgi filmlerde kullanılır ? benim rüyamı söyleyem bide ben annemle beraber zorla kıyafet almaya gidyorduk sonra birden ablam geldi yeni telefon almak istediğini söyleyerek bi telefon satan yere gitti Bende annemi bırakıp ablamın yanına gittim sonra ablam yeni telefon aldı bi bakbilirmiyim dedim sonra aldım elime telefonu düşürdüm ama kırılan zemin oldu sonra ablam beni dövdü dövdü beni aşşağa fırlattı sonra uynadım :D

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilimsel olarak bir ilke imza attın. Rüyada olduğunu anlarsan rüyadan uyanırsın. Sen isteyip çıkmamışsın tebrikler valla.

DPXs

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rüyayı bu kadar uzun süre hatırlaman garip fotograpik (Yazılışını bilmiyorum tam olarak :p ) hafızan yoksa imkansız denilebilir. 2 olarak rüyada olduğunu farkettiğin anda rüya orda biter bilimsel bir gerçektir bu.

DPXs

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
O mesajını görmedim çünkü mesajımı yazıp yolladığım anda önüme çıktı !