Gördüğünüz acayip şeyler

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynaya sürekli selam vermem sonunda göz göze gelip uzun uzun bakışmamız [nedenini bilmiyorum ama hep selamün aleyküm derim aynaya :D göz göze geliriz]
Bazende cinleri falan düşününce gelin lan diye bağırmam sizden korkmuyorum vs demem imanla dolmam :D
[Bunların hepsi gerçektir nedenini bilmiyorum ama yalanım yok]
Bi psikoloğa görün normal şeyler değil bunlar :D

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Outlast oynadıktan 15 dakika sonra , banyoya girdim ve çıktığımda odaya girdiğimde o adamın akciğerlerini yutan adamı gördüm :D
Halüsinasyon mudur nedir

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Outlast oynadıktan 15 dakika sonra , banyoya girdim ve çıktığımda odaya girdiğimde o adamın akciğerlerini yutan adamı gördüm :D
Halüsinasyon mudur nedir

yok artık :o halüsinasyondur o kardeş :) Mesela ben de öyle bir olayımı anlatayım: Gece yarısı kalktım, ışıklar açıktı. Tuvaletten çıkınca mutfağa gittim, Sonic'i gördüm, gözleri kıpkırmızıydı, kanlıydı. Kaçtım ve o günden beri gece tuvalete kalkmıyorum. -_-

KaanTALU

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1: banyoya giderken kapı aralıktı içerden ışık çıkıyodu ama herkes içerde oturuyodu sonra biraz daha yaklaşınca aynada bembeyaz zombi hayaletinin kardeşi gibi bir şey gçrdüm.
2:gta vc de skini boyudum halusülasyon [böyle yazılıyo galiba] galiba ama tomi bilgisayardan çıkıyodu sanki.
3:gece kara basan gördüm hiç haraket edemedim kulağıma garip çısır çısır sesler geliodu ve karanlıkta kapının yanında simsiyah kocaman adam gibi bir şey gördüm hiç seste çıkartamadım sabah uyandığım da kapıda havlu asılıydı onu karabasan sandım herhalde bi kerede yatağım değiştiydi ranzada kışın yorganımla yastığımı düşürdüm aşşağı inip almadım kafamı yatağa koyunca yine çısır çısır sesler duyuyodum ve 5 dk arayla haraket edemedim aynı gün 5 kere fln sonra indim aşşağ gezdim geri çıktım yukarı ve yastıkla yorganı aşşağda unuttum sonra uyudum ve bi kerede yazın koltukta uyudum yine oldu hiç kıpırdayamıyosun ama ya çok ilginç NOT: klavyeye bakmadan yazdım yazım hatası varsa k.b yın.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben daha beter bir karabasan gördüm: Birden kalktım, gece deprem oluyor gibiydi (aslında deprem felan yok, karabasandayken oluyor). Sonra bir tane adam gölgesi belirdi. Sonra yatağın üzerinde (Çok fazla Bakugan seyretmişim galiba, onun etkisi) ile bir Mechtogan gördüm. Hareket etmiyorlar, sadece bana bakıyorlardı. Derken kendime geldim, zar zor o hayali Mechtogana bir yumruk atınca karabasan bitti, adam gölgesi de gitti.

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önümde El Chupacabra'yı gördüm,ama bir daha baktım orada değildi (gerçekliğini kanıtladım dokndum)[DOUBLEPOST=1403207056,1403207014][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar karabasanlar uyku ile uyanıklk arasında görülen gölgeler.o zamna felç olduğumuz için kalkamıyoruz da :D kıllandıracak bir şey

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önümde El Chupacabra'yı gördüm,ama bir daha baktım orada değildi (gerçekliğini kanıtladım dokndum)[DOUBLEPOST=1403207056,1403207014][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar karabasanlar uyku ile uyanıklk arasında görülen gölgeler.o zamna felç olduğumuz için kalkamıyoruz da :D kıllandıracak bir şey

Benim karabasanda görünen "Mechtogan"ı da buldum, bunu görseniz ve size saldıracak gibi baksa naparsınız?

Karabasanda hiçbir şey de yapamadığımızdan genelde korkarız. Ama korkunun seviyeleri vardır. Bazısı korkmaz, bazısı çok korkar. Bazısı toparlanıp yumruk sallar, bazısı ise toparlanamaz, karabasanı ertesi güne yansır. Bende korkmadım ama sabah deprem oldumu diye sormuştum :)

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
bizim eve katil girdi işe yaradı hayali karabasan ne lan :D gel de sövme

RedShock

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.Bir gece odamda kapım hafifçe açılıp kapanmıştı.Çok korkmuştum.
2.Telefonuma hayalet radar indirmiştim.Hayaletin olduğu yere gittim perde dalgalandı (Pencere kapalıydı ve hava rüzgarlı değildi.).