Gördüğünüz En Komik Facebook Yorum Reklamları

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar uzun süredir konu açmıyordum.
Konumun amacı Facebook yorumlarında gördüğünüz en komik sayfa beğendirme cümleleri.
Aslında ciddi seviyelere varabiliyor.
Örneğin din istismarcıları,Hurafeciler vb.
Ben başlatıyorum
Bu Sayfayı beğenmeyeni akşam cinler öldürsün.
:) güldürün

@Iskefiyeli18 @Polkakorowakurwa @sergun26 @ExtendedFox @GameWarrior @LordTs @Cruzie08

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
ARKADAŞLAR BENİM BABAM KANSER DURUMU ÇOK KÖTÜ TEDAVİ İÇİN AMERİKAYA GİTMESİ LAZIM AMA PARAMIZ YOK BİR FİRMAYLA ANLAŞTIK BU SAYFA 100.000 BEĞENİ ALIRSA BİZE 500.000 LİRA VERECEKLER LÜTFEN ARKADAŞLAR ACİL YARDIM LÜTFEN SAYFAYI BEĞENİN BEĞENENDEN ALLAH RAZI OLSUN!!!!!
HADİ!!!!! >>>>> Futbol Dünyası

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR BENİM BABAM KANSER DURUMU ÇOK KÖTÜ TEDAVİ İÇİN AMERİKAYA GİTMESİ LAZIM AMA PARAMIZ YOK BİR FİRMAYLA ANLAŞTIK BU SAYFA 100.000 BEĞENİ ALIRSA BİZE 500.000 LİRA VERECEKLER LÜTFEN ARKADAŞLAR ACİL YARDIM LÜTFEN SAYFAYI BEĞENİN BEĞENENDEN ALLAH RAZI OLSUN!!!!!
HADİ!!!!! >>>>> Futbol Dünyası
+1 herkesin babası kanser

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
1 dakikanızı ayırıp okurmusunuz. Ben tekerlekli sandalyeli bir çocuğum ve tek yapabildiğim bilgisayar başında durmak ve facebook sayfam ın 10.000 olmasına 100 kişi kaldı beğenirmisiniz ----> Bilgi Sokağı

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Benim bacaklarım koptu ve tek işim bilgisayar başında paylaşım yapmak lütfen sayfama gelin"

Çok alatıcı şeyler :|

Telefon klavyesiyle cebelleşen masum bir tilki tarafından gönderildi

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
'Bu mesajı 10 kişiye göndermessen akşam senin evini basacaklar v.b mesajlar paylaşıyorlar en cok ona gülüyorum .(