Gördüğünüz rüyaları anlatın

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Rüyamızı anlatçaz
benim rüamdada bulgaristan yerine çin vardı çinde ilerlioduk yavuz ve murat abimle arabadaız yavuz abim sürüo ssonra murat abim dur kimlik kontrolu yapçaz dio frene az basıp fırlıolar ben arabada kalıom uçuruma doğru gidio araba bende rüyam kontrol altında olduğu için kendimi uyandırdım öyle korkmuştum ki!

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ha aklıma bitane daha geldi en sevdiğim rüyam eskiden bizim burda araba park yeri vardı şimdi tamamlanmayp kaçtıkları bir inşaat var be 7-6 yaşlarında görmüştüm rüyamı ssonra oraya gidiom orda mavi biyer var oraya ssssıkışarak giriom orassı buzul Koridorları var elmasslar filan var bitanede buz canavarı var beni takip edio çok fantasstik bir rüyaydı. onu hayatımda 3-2 defa gördüm.

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha bugün gördüm. Bir minare yanıyordu yangın yüzünden yarısı yıkılmış ve üst kısmı düzleşmişti. Tüm kalabalık minareye bakarken birden minarenin tepesinde üç tane takım elbiseli adam belirdi. Kalabalıkta hemen dedikodular başladı tabii. Kimisi onlar Allah'ın melekleri diyordu, kimisi ise onların Rus Mafyası olduğunu düşünüyordu..