Görev Skripti

Aschente

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Rahatsız Ediyorum Kusuruma bakmayin.
Ben İstediğim Skript Şu , survivar görev skripti örnek veriyorum 10 demir 10 altın 10 elmas 15 level oldunmu rank atlayacak şekilde
bu istenen altın demir vs onlar artacak zorlaşacak.

Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Görevmi rütbemi tam aciklarmisin

Aschente

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam Anliyorsan bi yardımcı olabilirmisin acaba :)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
6
Ruh hali
anlıyorumda şu an yardımcı olamam @Minecraftplayerr yardımcı olsun
Bu konu çok fazla kez açıldığı için cevap vermedim. Her türlü skript konusundan anında bildirim geliyor zaten bana.

• Arama Yapın
Çoğu soru daha önceden sorulmuştur. Sorununuza çözüm bulmak için önce arama yapın, eğer hala bulamadıysanız konu açmakta özgür hissedebilirsiniz. Forumu temiz tutmak için aynı konulardan tekrar tekrar açmamaya özen gösterin.

Mini Moderatörlük
Mini-moderatörlük bir kural ihlali durumunda üyenin gönderisine ihlal ettiği kural hakkında bilgi yazmaktır. Eğer bir üye bir kuralı ihlal ettiyse (konunun yanlış yere açılması veya gerekli içeriğin olmaması gibi) diğer üyelerimizin hangi kuralı ihlal ettiğine ve bunu nasıl düzelteceğine dair üyenin konusuna mesaj yazması serbesttir. Uygun bir "Mini-moderatörlük" şu şekilde olmalıdır:
Hangi kuralın ihlal edildiğini açıklar Gerektiğinde kural ihlalini nasıl düzeltebileceğini açıklar "Rapor edildi", "Moderatörlere bildirdim" gibi mesajlar göndermez.
Daha sonra içeriği rapor etmelidir. Rapor etmeden "mini-moderatörlük" yapmak yasaktır.

Aschente

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam Benim İstediğim Tarzda Bir Skript yok :) o yüzden actim bu konuyu

Dark3765

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yapıldıysa bende alabilir miyim? Bu arada arkadaşın anlatmak istediği şudur;

Atıyorum Tarımcı skripti; 10 buğday yetiştirecek sonra toplayacak onları ve Oyuncu Rütbesinde Tarimci ya yükselcek Maden kazıcak 10 demir 10 altın 10 elmas 10 lapis 10 redstone kazcak Madenci olcak.

ahmetpulsar

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Quest Pluginini Kullan Herşeyi Skriptte Arama Skript Ustaları Olmadığı Zaman Pluginlerle Yardım Ediyorum