Görünmezlik İksiniriz Olsa İlk Olarak Ne Yapardınız ?

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Beni sinirlendiren biri olana kadar (akrabalarım hariç) yanımda tutar, mesela sokakta veya okulda yapabilirim büütn evler hariç her yerde yapabilirm her neysee,sonra ağlıyormuş gibi yapıp görünmeyeceğim bir yere gidip iksiri içer,Yanımda bir cisim getirir ve sinirlendiğim kişinin yanına gidip o cisimi sallayıp kalın bir sesle "Öleceksin! Bu ölümden önceki halisünasyonun!" giibi birşeyler deyip korkuturdum. Sonra o korkudan çığlık atana kadar bunu yapardım sonra kaçıp kıkır kıkır gülerdim

S

Switcher

Ziyaretçi
Beni sinirlendiren biri olana kadar (akrabalarım hariç) yanımda tutar, mesela sokakta veya okulda yapabilirim büütn evler hariç her yerde yapabilirm her neysee,sonra ağlıyormuş gibi yapıp görünmeyeceğim bir yere gidip iksiri içer,Yanımda bir cisim getirir ve sinirlendiğim kişinin yanına gidip o cisimi sallayıp kalın bir sesle "Öleceksin! Bu ölümden önceki halisünasyonun!" giibi birşeyler deyip korkuturdum. Sonra o korkudan çığlık atana kadar bunu yapardım sonra kaçıp kıkır kıkır gülerdim
Güzel bir fantezi :)

BrolyTheRSSJ

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Dünyadaki tüm atom bombalarını, hidrojen bombalarını ve tüm patlayıcıları alıp, uzaya çıkmak için son hazırlıklarımı yaptıktan sonra Dünya hariç evrendeki her gezegeni, asteroidi yok ederdim. Sonra bilim adamlarının yanına giderdim. Ve uzaya bakmalarını söylerdim. Sonra da benim adıma çalışırlardı. İstediğimi yaptırırdım onlara :D İlk başta da Broly kadar güçlü olmak tabii ki :) Ve sahip olacağım bu büyük güçle evrenin gerçek imparatoru olurdum!!!

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İksiri içmek yerine bir laboratuvar'a gönderip onu çoğaltırdım sonrasında da istediğim kadar iksirim olurdu
sonra ise ergenlik*

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Karışımını öğrenip çoğaltıp (10dakikalık versiyonlar) satardım :D

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kırolı yi 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 parçaya bölerdim ve birdaha geri doğmazdı