AtaAksoyy
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Evet herkese merhabalar beni bilen bilir yaklaşık 3.5 senedir yazılım<software> ile uğraşıyorum server/client <tcp/ip> benzeri konuları uzun zamandır öğrenmek uygulamak istemişimdir. Ve en sonunda isteğim oldu çoğu kişi bunu konsol uygulamasında yapmış.
Ve ben konsol uygulamasını görsellik olarak sevmediğimden kendime bir form projesi geliştirdim resimlere geçmek istiyorum ve istek olursa nasıl yapıldığına dair kaliteli bir video çekebilirim. <ÖNERİ: EĞER SİZDE YAZILIM İLE UĞRAŞIYORSANIZ ASLA SADECE TÜRK VİDEOLARI İZLEMEYİN ingilizce VİDEOLARA DA BAKIN>
::- Resimler -::
Bu Client Açıldığı Anda:
Bu Server Açıldığı Anda:
Bu ise Sunucu açık olmadığı halde client bir port girip bağlanmaya çalışırsa:
Bu sunucu açıldığında:
Bu sohbete client bağlandığında:
Bu test bir mesaj:
Ve son resim karşı taraf bir şey yazmaya başladığında bu gözükür:
NOT: EĞER YAZMIYORSA 2 SANİYE SONRA GİDER
Umarım beğenmişsinizdir lütfen yorum yapmayı unutmayın nasıl geliştirebilirim yazarsanız sevinirim.
Ve ben konsol uygulamasını görsellik olarak sevmediğimden kendime bir form projesi geliştirdim resimlere geçmek istiyorum ve istek olursa nasıl yapıldığına dair kaliteli bir video çekebilirim. <ÖNERİ: EĞER SİZDE YAZILIM İLE UĞRAŞIYORSANIZ ASLA SADECE TÜRK VİDEOLARI İZLEMEYİN ingilizce VİDEOLARA DA BAKIN>
::- Resimler -::
Bu Client Açıldığı Anda:
Bu Server Açıldığı Anda:
Bu ise Sunucu açık olmadığı halde client bir port girip bağlanmaya çalışırsa:
Bu sunucu açıldığında:
Bu sohbete client bağlandığında:
Bu test bir mesaj:
Ve son resim karşı taraf bir şey yazmaya başladığında bu gözükür:
NOT: EĞER YAZMIYORSA 2 SANİYE SONRA GİDER
Umarım beğenmişsinizdir lütfen yorum yapmayı unutmayın nasıl geliştirebilirim yazarsanız sevinirim.