Görüşmek üzere

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bende Konu Açacam Bırakıyorum Diye Çete Kurayım Bırakacak Tayfaları Toplayıpta Toplu Bırakma Eylemi Düzenliyelim Varmı Katılacak Listeye Adını Yazdıracak :p

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
gençler bu bırakma durumu bize bağlı olmasın lütfen ben forumu bırakmadım buradayım hala sadece vakit ayıramadığım için bıraktım forum hala aynı forum tek fark biz ler artık hayatın zorluklarına doğru birer adım atmış bulunmaktayız bu yüzden emeklilik :şapka:

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
meselenin özü :)
gençler bu bırakma durumu bize bağlı olmasın lütfen ben forumu bırakmadım buradayım hala sadece vakit ayıramadığım için bıraktım forum hala aynı forum tek fark biz ler artık hayatın zorluklarına doğru birer adım atmış bulunmaktayız bu yüzden emeklilik :şapka:

BuzzyRai

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl Emekli Oldun Bende Emekli Olıyım :D

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorun da yetkililerde zaten