byMasterTurk
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Gözünüz aydın, crackler artık craftoloji cracklileride kabul ediyor
ZorinTR saolsun, craftolojiye girebildim. Krallık sistemi mükemmel, làkin pluginden anlayan hemen yapabilirHayır krallık dünyası premium sadece minigame açık oda güzel değil zaten
Premium verdi, ne sandın@ZorinTR nasıl yaptın ya sonoyuncu survivaldan sonra adam gibi oynaymadım banada yapsana![]()
zaten . gift code olsa kendi adımla oynardım ama . yoksa hesap benim değilSize yok laInternetten bulun işte
zaten . gift code olsa kendi adımla oynardım ama . yoksa hesap benim değil![]()
Ben verdim?!Yok size premiumZaten verdiğim premium Hypixel serverinde VIP -,-
Tamam işte sen verdin ben de ona verdim? What is problemo?Ben verdim?!
Neden!Tamam işte sen verdin ben de ona verdim? What is problemo?
Çocuk çok merak ediyordu Hypixel'i. Ben de dayanamadım verdim. Bi' arkadaşım sonuçta. Nasıl olsa güvenlik sorusunu da bilmiyor. Pek de sorun olmaz diye düşünüdüm.Neden!
Ha aynen öyle, diğer hesabı bir arkadaş vermişti(MasterTurk). MCSG,HYPIXEL,HIVEMC,MINEPLEX sunucularında banlıydıÇocuk çok merak ediyordu Hypixel'i. Ben de dayanamadım verdim. Bi' arkadaşım sonuçta. Nasıl olsa güvenlik sorusunu da bilmiyor. Pek de sorun olmaz diye düşünüdüm.
Nasıl ban yemişse yani ne yapmış ana bacı sövmüş mü Jesus'larına mı sövmüş?Ha aynen öyle, diğer hesabı bir arkadaş vermişti(MasterTurk). MCSG,HYPIXEL,HIVEMC,MINEPLEX sunucularında banlıydı![]()