GoldenCity.batihost.net Emek Survival 1.8 Turnuva 1.sine 100TL ÖDÜL HEMEN ŞİMDİ VIP ÇEKİLİŞİ SUNUCU YENİ AÇILDI

xCraweL

+ MC.CRAXYNW.COM +
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzu incelemek için sunucunuza giriş yaptım.
Aktif bir rehber vardı adını vermek istemiyorum.

Rehber'e 'Adamı Nasıl Geliştiririm' diye bir soru sordum. Rehber Farmyap Blockkoy Vbs Cevaplar Verdi. Buraya Kadar Normal.
Sonrasında Rehber'e 'Hangi Blocklar Nekadar Seviye Veriyor ?' Dediğimde herhangi bir cevap alamadım.
Kısaca Yetkili kadrosunun geliştirilmesi gerekiyor. Ufak tefek Prefix hatalarının'da düzeltilmesi gerekiyor.

erdoly35123

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzu incelemek için sunucunuza giriş yaptım.
Aktif bir rehber vardı adını vermek istemiyorum.

Rehber'e 'Adamı Nasıl Geliştiririm' diye bir soru sordum. Rehber Farmyap Blockkoy Vbs Cevaplar Verdi. Buraya Kadar Normal.
Sonrasında Rehber'e 'Hangi Blocklar Nekadar Seviye Veriyor ?' Dediğimde herhangi bir cevap alamadım.
Kısaca Yetkili kadrosunun geliştirilmesi gerekiyor. Ufak tefek Prefix hatalarının'da düzeltilmesi gerekiyor.
sonuç sunucumuzu nasıl buldunuz ?

xCraweL

+ MC.CRAXYNW.COM +
En iyi cevaplar
0
sonuç sunucumuzu nasıl buldunuz ?

Ufak tefek prefix hatalarını göz ardı ediyorum fakat

Yetkili Kadrosunu Değiştirmeniz Gerekiyor.

Yetkili kadrosu böyle kaldığı sürece normal bir Minecraft sunucusundan farkı malesef ki yok.

(Yetkili kadrosu diyorum. Yönetim kadrosu DEĞİL)

MrTugberkbaba

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ufak tefek prefix hatalarını göz ardı ediyorum fakat

Yetkili Kadrosunu Değiştirmeniz Gerekiyor.

Yetkili kadrosu böyle kaldığı sürece normal bir Minecraft sunucusundan farkı malesef ki yok.

(Yetkili kadrosu diyorum. Yönetim kadrosu DEĞİL)
kardeşim sen hiç bi serveri beğenmiyorsunki 5 swde gördüm 5 swdede kötü bu kötü şu kötü diyorsun.Bu server efsane ben oynuyorum yetkili çok iyi demiş

xCraweL

+ MC.CRAXYNW.COM +
En iyi cevaplar
0
kardeşim sen hiç bi serveri beğenmiyorsunki 5 swde gördüm 5 swdede kötü bu kötü şu kötü diyorsun.Bu server efsane ben oynuyorum yetkili çok iyi demiş

Ben geçrekleri söylüyorum :hmm1:

Attığım mesajların hepsine bakarsan gerçekten güzel olan şeyleri gayet güzel bir şekilde beğendiğimi anlarsın.
Yetkiliye bir şey sorduğum'da o sorunun cevabını vermiyor. Bu sunucuyu övmemimi bekliyorsun ?

erdoly35123

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben geçrekleri söylüyorum :hmm1:

Attığım mesajların hepsine bakarsan gerçekten güzel olan şeyleri gayet güzel bir şekilde beğendiğimi anlarsın.
Yetkiliye bir şey sorduğum'da o sorunun cevabını vermiyor. Bu sunucuyu övmemimi bekliyorsun ?
bunu benim yorumlarında yapmak yerine özelden yapsanız.

KeremHikmet

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
gerçekten berbat bir sunucu skyblockken gayet güzeldi vip alan bir adamın daha 1 günü dolmadan sw yi kapayıp survival yaptık deyip iade vermediler servere yatırdık dendi çakma 2 tl lik bir batihost survvial paketi alınmış gerçekten berbat oynamanızı tavsiye etmem ranklar rank paraları spawn bunlarla hiç ilgilenilmemiş batmanız dileğiyle

Shozem

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
herkes 300-500tl veriyorum diyor kimse bir şey vermiyor ben buna inanmiyorum.hele sizin gibi serverler asla vermez o 100tl yi