Alper Kurt
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar ben alper,Bugün sizlere bir dostumun Youtube adlı sitedeki kanalını vericeğim çekiceği videolarıda yazabilirim.
Bu arkadaşımın Minecraft TürKiye adı şudur:mahmut 2121 Neyse
Gelelim konumuza bu kanal biliyorumki Ezİk ama yakında büyüyücek yani ben Öyle inanıyorum
Helede videoları koyan arkadaşın video koymaya sabrı olduğu süre,biliyorum ki:bazı arkadaşlar bu kanala üye olmam diyor ONLARA BİR Soru:hiç askersiz padişah gör-
dünüz mü? YA buda öyle. nasıl askersiz padişah olmuyorsa abonesiz kanalda olmaz!! işte lafı çok uzattık BUYURSUNLAR KANAL LİNKİ:
Arkadaşlar lütfen biz biz yani öyle pek video çekebilen koyabilen kanal deiliz Lütfen ABONE OL
╔═╦╗╔╦╗╔═╦═╦╦╦╦╗╔═╗
|╚╣|||╚╣╚╣╔╣╔╣|╚╣═╣
╠╗|╚╝||╠╗|╚╣|||||═╣
╚═╩══╩═╩═╩═╩╝╚╩═╩═╝ OL====)VİDEO GELSİN======)NİCE 50 ABONELERE
:log^:
Güncel!!! GÜNCEL!!! GÜNCEL!! GÜNCEL!!! GÜNCE!!! GÜNCEL!!! GÜNCEL!!!! GÜNCEL!!!! GÜNCEL!!! GÜNCEL!!!
Bu arkadaşımın Minecraft TürKiye adı şudur:mahmut 2121 Neyse
Helede videoları koyan arkadaşın video koymaya sabrı olduğu süre,biliyorum ki:bazı arkadaşlar bu kanala üye olmam diyor ONLARA BİR Soru:hiç askersiz padişah gör-
dünüz mü? YA buda öyle. nasıl askersiz padişah olmuyorsa abonesiz kanalda olmaz!! işte lafı çok uzattık BUYURSUNLAR KANAL LİNKİ:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlar lütfen biz biz yani öyle pek video çekebilen koyabilen kanal deiliz Lütfen ABONE OL
╔═╦╗╔╦╗╔═╦═╦╦╦╦╗╔═╗
|╚╣|||╚╣╚╣╔╣╔╣|╚╣═╣
╠╗|╚╝||╠╗|╚╣|||||═╣
╚═╩══╩═╩═╩═╩╝╚╩═╩═╝ OL====)VİDEO GELSİN======)NİCE 50 ABONELERE
Güncel!!! GÜNCEL!!! GÜNCEL!! GÜNCEL!!! GÜNCE!!! GÜNCEL!!! GÜNCEL!!!! GÜNCEL!!!! GÜNCEL!!! GÜNCEL!!!
Son düzenleme: