Google Çeviri Easter Egg :DD

SonOfMuhde

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
AS:S:A:DSs:S:A:Se:AdsD:AS:SAd:Asd:Dsa
Ben yaptım onu :sad.SDA.DS:ASD:ASDA<ASd.A:SD:A:DSD:SDA:s
Googleyi hackledim :a:SdD:A.dasdas.d

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Eskiden Çok Fazla Şeyler Vardı Jeniper Lopes Falan Yazınca Bir Türk İsmi Çıkıyordu Sanatçı Çok Fazlaydılar Ama Kalktı Hepsi :p

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gülme krizine girdim okuyunca :D. Google in o ağızla konuştuğunu ilk defa gördüm :(...[DOUBLEPOST=1436279955,1436279737][/DOUBLEPOST]Beyler, bunu bir troll ekip yapmış. Burada saçma (
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
) saçma şeyler yapıp botlar ile oy verip değiştiriyorlar. Yani bu akıllılar isterlerse Okay ı F*cm bile yapabilir :/...

SonOfMuhde

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Gülme krizine girdim okuyunca :D. Google in o ağızla konuştuğunu ilk defa gördüm :(...[DOUBLEPOST=1436279955,1436279737][/DOUBLEPOST]Beyler, bunu bir troll ekip yapmış. Burada saçma (
) saçma şeyler yapıp botlar ile oy verip değiştiriyorlar. Yani bu akıllılar isterlerse Okay ı F*cm bile yapabilir :/...
Bende yapçam

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
:D gülme krizine girdim :D
Nasıl oy veriyoruz?