Google Fiber

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş bu internet bende olsa gta5'i 1 dakikada indiririm be :D Arkadaş indirdiğim bir şey 38Mb olunca korkudan kapatıyom ben :D

KuzuCevirme

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Senin dediğin adam 6 MB/s ye satar fakat 4 alırsın. Bunlar 1GB/s hıza satıyor 930 küsür alıyorsun, çaktın mı köfteyi? Bu deneme zaten onu gösteriyor, düşerse ne kadar düşer diye.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

canim benim bilmeden konusuyorsunuz ttnet 8mbit der 1 mb alman gerekir sana 800 kusir kb verir senin dedigin bu sekilde

kendi makinam mbps olarak 1020 1050 arasi aliyor mbayt olarak cevirince 120 130 mb/ sn ye olarak gozukuyor 1 bayt=8bite esit

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

canim benim bilmeden konusuyorsunuz ttnet 8mbit der 1 mb alman gerekir sana 800 kusir kb verir senin dedigin bu sekilde

kendi makinam mbps olarak 1020 1050 arasi aliyor mbayt olarak cevirince 120 130 mb/ sn ye olarak gozukuyor 1 bayt=8bite esit
Sen ve arkadaşlar olayı anladıysa sıkıntı yok ha Mbit ha Mbps, takıntın varsa belirt ona göre konuşalım.

KuzuCevirme

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sen ve arkadaşlar olayı anladıysa sıkıntı yok ha Mbit ha Mbps, takıntın varsa belirt ona göre konuşalım.
aynı şey degil iste birisi digerinin 8 katı gucunde ozaman 100mbps alan adamda dedigin gibi en iyi sartlarda 100mb/sn alir buda mantiksizlik .. kimseye kastım yok dogru bilgi ogretmenin dısında

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
aynı şey degil iste birisi digerinin 8 katı gucunde ozaman 100mbps alan adamda dedigin gibi en iyi sartlarda 100mb/sn alir buda mantiksizlik .. kimseye kastım yok dogru bilgi ogretmenin dısında
Yok yani sen söyle sinirlerini bozuyorsa böyle yazmam düzelteyim diyorum, bana kastı olan çok çoluk çocuk var belki onlardansın belki değilsin ön yargılı davranmak bana da yakışmak. Rahatsız ediyorsa söyle sen yeterli.

Benim bildiğim mbps = MB per second.
mb/s = Saniyede ki MB.

Aynı anlamı ifade ediyor.

korkugunu

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vay canına böyle bir internetim olsa youtube kanalı açarım direk. 2 dakikada 2 saatlik video atılmış olur. Şu an gözler yaşlı :)

KuzuCevirme

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yok yani sen söyle sinirlerini bozuyorsa böyle yazmam düzelteyim diyorum, bana kastı olan çok çoluk çocuk var belki onlardansın belki değilsin ön yargılı davranmak bana da yakışmak. Rahatsız ediyorsa söyle sen yeterli.

Benim bildiğim mbps = MB per second.
mb/s = Saniyede ki MB.

Aynı anlamı fade ediyor.
" saniye
second, tick"

sana mb olarak dedikleri sey mbit olarak geciyor yanildigin nokta sadece burasi onun disinda per second fps deki persecond ile ayni anlam ifade etmekte

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
" saniye
second, tick"

sana mb olarak dedikleri sey mbit olarak geciyor yanildigin nokta sadece burasi onun disinda per second fps deki persecond ile ayni anlam ifade etmekte
Vallahi MB/s desende çok bir fark etmez, burada İnternet satmıyoruz sonuçta, sorumun cevabını ben gene alamadım fakat olsun.

Shido

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vallahi MB/s desende çok bir fark etmez, burada İnternet satmıyoruz sonuçta, sorumun cevabını ben gene alamadım fakat olsun.
" saniye
second, tick"

Tmm Sakin Burası Maraton Değil Bilgi Yarıştırıyonuz şu an !
Bilgi Yarıştırmak İçin Değil Paylaşmak İçindir !

kejdurapa_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
google hız testi yapıyor ama firefox kullanıyor :D
en azından chrome kullanın ya :D