Google Play Kitaplar'da Minecraft Dergisi Çıkaralım mı?

Sizce bu fikir tutar mı?

• Kullanılan toplam oy
    16

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler boşuna uğraşmayın. En iyisi birlikte bir platform kuralım. Minecraft güncellemelerini orada paylaşalım. Google Play'deki dergiyi kimse okumaya uğraşmaz ancak ortak bir platform kurar ve sürekli güncel tutarsak iyi gelirler elde ederiz (SEO nedir bilen var mı bilmiyorum ama bilmeyenlere öğretirim ben), site ve hosting benden olacak. Gelirin %50'sini alırım gerisini editörler arasında dağıtırız. Ayrıca Türkçe kurallarına uymayan yazı paylaşanları atarım bilginiz olsun. Ne dersiniz?

****************.com
Yazarlar ne kadar para alcak ? Ben sürekli yenilik yazarım, hatta yarışmalar bile düzenlerim.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Ya Bak Nediyicem ... Forumda Bilmem Kaç Yüz Kişi Var Ve Bunların Sayılı Olanı Kitap Okuyor Ki Bu Konuya Bakıyor ... Daha Doğrusu Türkiyede Kitap Okuyan Kişi Oranı Bile Sayılı ... O Kadar Az ... Yap Yapmasınada Hani Türkiyede Tutmaz Ama Yabancı Ülkelerde Bence Tutar ... Hani Böyle Az Kitap Okuyan Bir Ülkede Dergi Çıkarmak Ki Gazete Bile Okumuyo İnsanımız ... Zor

eno4644

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya Bak Nediyicem ... Forumda Bilmem Kaç Yüz Kişi Var Ve Bunların Sayılı Olanı Kitap Okuyor Ki Bu Konuya Bakıyor ... Daha Doğrusu Türkiyede Kitap Okuyan Kişi Oranı Bile Sayılı ... O Kadar Az ... Yap Yapmasınada Hani Türkiyede Tutmaz Ama Yabancı Ülkelerde Bence Tutar ... Hani Böyle Az Kitap Okuyan Bir Ülkede Dergi Çıkarmak Ki Gazete Bile Okumuyo İnsanımız ... Zor
Gazeteyi bile gazetenin verdiği promosyonlar için alıp okuyor .

eno4644

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben gelirim editör olarak skype değilde facebook hesabımı pmden atsam olur mu ?

eno4644

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skype hesabım var fakat sevmiyorum. Doğru söylüyorsun ben yakın zamanda yeniden kullanmaya başlarım Skype'yi.