Google ve Youtube "You Shall Not Pass" Hatası

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bugün öğlen saat 12 gibi Youtube ve Google'ye girmeye çalışırken ekrana gandalfın resmi gelip "You Shall Not Pass" yazmaya başladı. Dalga geçmiyorum gerçekten öyle. Google'a girip bakamıyorum da sorun nedir diye. Tek çarem burası. Google.com.tr'ye girmeye çalışırken de Locked diyor ve açmak için survey istiyor. Lütfen yardım edin arkadaşlar :ağla: Microsoft Security Essentials ile de tarattım fakat bir şey çıkmadı. Nasıl çözebilirim bunu ?

HolyCat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Cok garip biseymis fakat surveyleri tamamlayarak gir ne olacakki bedava surveyler sunmuyormu onune veya Yandex den felan gir sadece google yokki :D

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cok garip biseymis fakat surveyleri tamamlayarak gir ne olacakki bedava surveyler sunmuyormu onune veya Yandex den felan gir sadece google yokki :sırıtmak:
Yandex'te istediğim sonuçlar çıkmıyor. Sadece google değil youtube'da da öyle. Ve lütfen ciddi bir çözümün yoksa mesaj veya MCTL kasmak için yorum yazma.

HolyCat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yandex'te istediğim sonuçlar çıkmıyor. Sadece google değil youtube'da da öyle. Ve lütfen ciddi bir çözümün yoksa mesaj veya MCTL kasmak için yorum yazma.

Seni görüyoruz hatayi bile alıntı yaparken surveyleri gecemezsen yanii , MCTL kasmak icin yorum atmiyorum kasipta napicam 10000 MCTL gerekiyor vip icin ben o kadar bulamayacagimi bildigimden dolayi MCTL kasmiyorum fakat surveyleri gecmen en mantiklisi olur hepsi parali degilki yanii , lutfen bilmeden yorum atma ve de sadece yandex yokki yahoo var bing var babylon bile var yanii yandexde istedigin sonuc cikmiyorsa diger motorlara bak :S

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seni görüyoruz hatayi bile alıntı yaparken surveyleri gecemezsen yanii , MCTL kasmak icin yorum atmiyorum kasipta napicam 10000 MCTL gerekiyor vip icin ben o kadar bulamayacagimi bildigimden dolayi MCTL kasmiyorum fakat surveyleri gecmen en mantiklisi olur hepsi parali degilki yanii , lutfen bilmeden yorum atma ve de sadece yandex yokki yahoo var bing var babylon bile var yanii yandexde istedigin sonuc cikmiyorsa diger motorlara bak :s
Seni görüyoruz demişin kaç konuma baktın ? Kaç kişinin benden rahatsızlığını duydun ? Kaç tane spam flood yapmışım ? Neyimi gördün sen benim ? Evet geçemiyorum surveyleri sanane. Sana diyorum ki kökten çözebilcek bir çözümün yoksa mesaj at-ma. Bu kadar basit. Ben Google kullanmak istiyorum. Google'a ulaşmamı sağlayacak bir çözüm istiyorum sen gitmişin Yandex var Yahoo var diyorsun. Zaten hakkım olan bir şeyi almak için neden o surveylerle uğraşayım bir de onu düşün.[DOUBLEPOST=1371817131,1371809434][/DOUBLEPOST]Sorun çözüldü. Sadece C:>system32>drivers>etc'deki hosts dosyasını silmem gerekiyormuş. Konu kilitlenebilir.