Goz - Oyuncuları gizleyin veya gösterin <Son Oyuncu Da kine Benzer>

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni sürümde güzel olmus..Yalnız biraz değiştirerek daha güzel birsey yapabilirsin, örnegin bu gizleme sohbet ekranınıda deaktif etse ve tab bölümündeki oyuncuların adı kaybolmasa ve girince olay sıfırlanmasa daha güzel olur.
Bir sonraki versiyon da dediklerini yaparım ama tab için protocollib desteği gerek :) (yani protocollib ile olacak.)

firatkaya

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bro eskisi gibi çalışmıyor yaw
Senden sonra giren oyuncular gizlenmiyor dene gor istersen

Son düzenleme:

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir tane bug bulunmakta arkadaş zaten yazmış ama tekrar yazalım. Oyun içerisindeki oyuncuları gizliyor ama nedense senden sonra girenleri gizlemiyor. Zaten senden sonra biri girdiğinde tüm plugin senin için çöpe dönmüş oluyor artık kimseyi gizliyemez oluyorsun.

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir tane bug bulunmakta arkadaş zaten yazmış ama tekrar yazalım. Oyun içerisindeki oyuncuları gizliyor ama nedense senden sonra girenleri gizlemiyor. Zaten senden sonra biri girdiğinde tüm plugin senin için çöpe dönmüş oluyor artık kimseyi gizliyemez oluyorsun.
Bro eskisi gibi çalışmıyor yaw
Senden sonra giren oyuncular gizlenmiyor dene gor istersen
Bir sonraki versiyonda düzeltirim...

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Güzel çalışma tebrik ederim ancak ben şahsen bir sunucu sahibi olsam bunu sunucumda kullanmam. Neden? Belki farketmişsindir eklentilerimin hiç birinin kullanımında adım geçmez geçerse ancak yetkililere özel bir mesajda veyahut loglarda belirtilir. Bu benim rahatsız olduğum bir konu. Dolayısıyla ben sunucumda kurucu dahi olsam hiç kimsenin adının geçmesini istemem. Fakat dediğim gibi harika çalışma tebrik ederim.

Hcyware

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Deneyip hakkında bilgi veririm ama denemek için vaktim yok kısacası üşeniyorum :)
Güzel yapmışsın belliki amatorsün kardeşim bunları yapmak çok kolaylaştı, Başarılarının devamını dilerim daha iyilerini beklerim.:)

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel çalışma tebrik ederim ancak ben şahsen bir sunucu sahibi olsam bunu sunucumda kullanmam. Neden? Belki farketmişsindir eklentilerimin hiç birinin kullanımında adım geçmez geçerse ancak yetkililere özel bir mesajda veyahut loglarda belirtilir. Bu benim rahatsız olduğum bir konu. Dolayısıyla ben sunucumda kurucu dahi olsam hiç kimsenin adının geçmesini istemem. Fakat dediğim gibi harika çalışma tebrik ederim.
V1.2.1 confige aktardım mesajlar
Eklenti v1.2.1 güncellenmiştir.[DOUBLEPOST=1423963520,1423574488][/DOUBLEPOST]Eklenti v1.2.5 güncellenmiştir.