KaanU1938
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
@Iskefiyeli Grammer Hataları İle Dalga Geçmek uyarısı almış bu ne anlama geliyor ?
Dozaji ayarlayamamissinKonuyu yeni gördüm. Biri "Haksızmıyım" diye bir konu açıp espiri yaptı. Ben de "Soru ekini bitişik yazdığın için haksızsın " diyerek şakalaştım. O da güldü. "Tamam düzelttim şimdi haklı mıyım " dedi. Ben de şakaya devam ettim ve "Sonuna soru işareti koymadığın için hala haksızsın " dedim. Adam gülmedi. Çünkü hemen mesajı silip uyarı verdiler.
Şaka yapsan da şikayet edildiği zaman ciddi olarak algılanıyor.Ama yapmadım ben öyle bir şey, şakalaşıyorduk sadece arkadaşla.
Tapatalk eklentisi niye eklemisler peki foruma? O zaman modun da banlanmasi lazım yada kurucu mu demeliyim....Üyeler arasında şakalaşmaktan uyarı yenmez. Sen de banı hakettin o zaman, Tapatalk kullandığın için.
Tamam işte banlandim zaten şimdi mutlu oldunu Haaa?? Ha oldun mu mutlu? Peki boyun uzadimi sen bana onu söyle ilk...?Şöyle diyeyim o yaman, Tapatalk'ında bug olmasaydı o zaman. Bunun suçlusu sen değilsin, şakalaşırken uyarı yemek de benim suçum değil. Eğer benimki suç ise seninki de suç oluyor.
Ben rapor etmiştim .sKonuyu yeni gördüm. Biri "Haksızmıyım" diye bir konu açıp espiri yaptı. Ben de "Soru ekini bitişik yazdığın için haksızsın " diyerek şakalaştım. O da güldü. "Tamam düzelttim şimdi haklı mıyım " dedi. Ben de şakaya devam ettim ve "Sonuna soru işareti koymadığın için hala haksızsın " dedim. Adam gülmedi. Çünkü hemen mesajı silip uyarı verdiler.
Helal olsun aslanımBen rapor etmiştim .s