Grammer Hataları İle Dalga Geçmek ?

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Iskefiyeli Grammer Hataları İle Dalga Geçmek uyarısı almış bu ne anlama geliyor ?

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Konuyu yeni gördüm. Biri "Haksızmıyım" diye bir konu açıp espiri yaptı. Ben de "Soru ekini bitişik yazdığın için haksızsın :D" diyerek şakalaştım. O da güldü. "Tamam düzelttim şimdi haklı mıyım :D " dedi. Ben de şakaya devam ettim ve "Sonuna soru işareti koymadığın için hala haksızsın :D" dedim. Adam gülmedi. Çünkü hemen mesajı silip uyarı verdiler.

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu yeni gördüm. Biri "Haksızmıyım" diye bir konu açıp espiri yaptı. Ben de "Soru ekini bitişik yazdığın için haksızsın :D" diyerek şakalaştım. O da güldü. "Tamam düzelttim şimdi haklı mıyım :D " dedi. Ben de şakaya devam ettim ve "Sonuna soru işareti koymadığın için hala haksızsın :D" dedim. Adam gülmedi. Çünkü hemen mesajı silip uyarı verdiler.
Dozaji ayarlayamamissin

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Şöyle açıklayayım;
Şimdi "her şey" yazarsın karşıdaki doğrusu "her şey" olacak derse veya "dolab" yazan birine "ahahah dolab" dedi diye düzeltmeler gibi gibi.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Dil Bilgisi İle Dalga Geçmek
Lütfen üyelerin dil bilgisi, gramer hatalarını düzeltmeyin veya onlarla dalga geçmeyin. Forum, bunun için uygun bir ortam değildir. Bu tür mesajlara izin verilmez ve tölerans gösterilmez.

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üyeler arasında şakalaşmaktan uyarı yenmez. Sen de banı hakettin o zaman, Tapatalk kullandığın için.
Tapatalk eklentisi niye eklemisler peki foruma? O zaman modun da banlanmasi lazım yada kurucu mu demeliyim....

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle diyeyim o yaman, Tapatalk'ında bug olmasaydı o zaman. Bunun suçlusu sen değilsin, şakalaşırken uyarı yemek de benim suçum değil. Eğer benimki suç ise seninki de suç oluyor.
Tamam işte banlandim zaten şimdi mutlu oldunu Haaa?? Ha oldun mu mutlu? Peki boyun uzadimi sen bana onu söyle ilk...?

Vretil

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben rapor etmiştim .s