Dostum bu konunun para ile alakası yok ki sonuçta 21 yaşındayım ve okuyorum hem çalışıyorum biriktirdiğim paralarla aldım PS4 ve oyunları yani.[DOUBLEPOST=1416422178,1416422106][/DOUBLEPOST]bizim paramız yokki geyta 5 oynayalım .. :/ biz ki ; heeey abiii abiiiii abiiii abi 2dk bakarmısın abiiiii heh abi nutırtuls yazıyorum ama silahlarım gelmiyor bana silah şifresi yazarmısın diyen milenyum nesliydik![]()
Bu arada dostum valla umarım cracklenmez ama biz konsol oyuncuları için çokta dert değilGta 5 Cracklenmiyecekmiş.İyi oldu aslında yeni yazılım varmış.Her seferinde farklı kod kullanıyormuş...
Dostum bu konunun para ile alakası yok ki sonuçta 21 yaşındayım ve okuyorum hem çalışıyorum biriktirdiğim paralarla aldım PS4 ve oyunları yani.[DOUBLEPOST=1416422178,1416422106][/DOUBLEPOST]
Bu arada dostum valla umarım cracklenmez ama biz konsol oyuncuları için çokta dert değil![]()
Yok hocam sıkıntı yok teşekkür ederim yorumun için fakat bazı arkadaşlar bu konuyu paraya vurduğu için altını çizeyim dedim önlem gibiBende 20 yaşındayım üniversite mağdurum elbette alabilcek durumum var . Ben herhangi şekilde vay zengin vay fakirsin gibi bir şey söylemedim videonu beğendim sırf yazım bulunsun diye yazayım dedim öyle basitçe video güzel tebrikler yazmakta klişe kaçar diye düşündüğüm için buşekilde yazayım dedim. Sıkıntı oluşturuyorsa yorumumu kaldırabilirim