Grand Theft Minecraft | Tutar mı ? Fikirleriniz

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer bu dediklerini yapabilirsen bu tür şeyler az olduğundan ve Türkler Grand Theft Auto oyunu serisini sevdikleri için büyük ihtimalle tutar.

myandik

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bunu yapman için RolePlay yapman lazım yani polis felan ekleyeceksin polis eklemekle kalmayacak yıldızı olanı gösteren bir şey ekleyeceksin vs. vs. minecraft bu sistemi kaldırmaz buna uğraşacağına SA:MP Sunucusu aç tutturursun.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Farklı sunucu mu ? O zaman yap. Şu Türkiye'de ki durumu düzeltmemiz lazım :D Ne fikriniz varsa açın. Farklı olun yeter. Hiç oyuncu gelmezse ben oynarım :D

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim sana önerim uzun süreli oyunlardansa kısa süreli rekabetli hızlı oyunlarla uğraş minigames tarzında yani.Elbette oyuncunun azmini arttırıcak küçük hediyeler vs. koyarsın.Tabii yine sana kalmış.
Aynısını dicektim kardeş bu fikirlerin minigames'e gider soygun mesela ondan güzel minigames olur bir oyuncu koruyarak bir noktaya ulastırma 2 takım koruyanlar ve saldıranlar cs deki vip olayı gibi herkes onu koruyarak helikopterle geçirmeye calısırdı bir notkaya

NeoN_Hunter

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Polisleri İlk Başta Mobla Yapmayı Düşündüm de Bu Sefer Uzaktan Vuramıcaklar (Skeleton Dışında) O da Ok Fırlatıyor Zaten Ben Moblara Silah Vermek İstiyordum
Oyuncular Polis Olsa Daha Gerçekçi Olur Gibi Geliyor Ben Skeletonları Polis Yapsam Her Önüne Gelen Polisleri Katledicek Soygunların Bir Anlamı Kalmayacak Ama Mesela Soygun Görevleri 4 Hırsız ve 4 Polisten Oluşsa Ve Polislere Bazı Moblar Yardım Etse Hırsızlar Kazanırsa Onlara Belli Bir Para Polislere de Onun Birazcık Azı Verilse Nasıl Olur

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu mahkum gardiyan sunucularındaki gibi sorunlu olmayacaksa olur. Çünkü polis olanlarda belirli bir süreden sonra trollemeye başlıyorlar. Birde yanlış anlama ama lütfen her kelimeyi büyük harfle başlama.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Milli değerlerimize sahip çıkalım. En önemlisi'de dilimize.