> Granit CRAFT > Faction/ 1.7.X 1.8.X / Bosslar /Kafa Dusurme/Rütbe/ GranitCRAFT.Nitrado.Net

ScienlymTc

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak 24 satte bir güncelle hakkın var !!
2- olarak konu tasarımı için bir grafikerle anlaşabilirsiniz.
3- olarak sunucu mapı cok basit o dag biyomlarını yapmaya calısmıssın //hcyl komutuydu galiba onun yerine world editte birçok komut var

Tavsiyelerim : grafintcraft.tk lı bir alan adı alın geçici ve hostingerden play.granitcraft.tk lı bir giriş yapabilirsin.

Sunucuyu hoşlaştıracak scriptler için beni ekliyebilirsin : aliyilmaz-50

iBerkHD

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk olarak 24 satte bir güncelle hakkın var !!
2- olarak konu tasarımı için bir grafikerle anlaşabilirsiniz.
3- olarak sunucu mapı cok basit o dag biyomlarını yapmaya calısmıssın //hcyl komutuydu galiba onun yerine world editte birçok komut var

Tavsiyelerim : grafintcraft.tk lı bir alan adı alın geçici ve hostingerden play.granitcraft.tk lı bir giriş yapabilirsin.

Sunucuyu hoşlaştıracak scriptler için beni ekliyebilirsin : aliyilmaz-50

Çok yanlış şeyler tavsiye etmişin :) .tk alacaklarına biraz daha biriktirip .com veya .net alabilirler. Çok büyük bir fiyat farkı yok.

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lapisli sunucuda ekonomi dengesi olmaz dostum. Sıradan bir sunucu, klasik bir türk sunucusu. Emek olabilir ama iyi bir sunucu değil.

kinqgm15

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence diğer serverlerden fark yok Klasik Faction Wars biraz yeni yeni şeyler ekliyip açın yani artık hepsi aynı sunucuların birton da sunucu var

Tunahan8154

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sanırsam yakında düzeltirler sorunlarını ama çok fazla bug var.

Skin sorununu çözemediyseniz. Bendeki plugini verebilirim?
Skype eklermisiniz brknt6767 simdiden tesekkürler

Bence diğer serverlerden fark yok Klasik Faction Wars biraz yeni yeni şeyler ekliyip açın yani artık hepsi aynı sunucuların birton da sunucu var
Güzel Kardesim Oyuncular Böyle İstiyor İstekleri Yerine Getirmeye Özen Gösteriyorum Yogun İstek Üzerine SkyBlock Yolda İyi Oyunlar :D

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serveriniz güzel fakat konu tasarımı berbat. Verdiğiniz Reklam'da berbat. Siz'den daha iyisini beklerdim. Alım olursa söyle skriptlerimle mutlu ederim seni...

Daggeron84

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Konunuz ilgimi geçti fakat builder eksiğiniz var. Ben de bu konuda bilgili olduğumdan size yardımcı olabilirim. Skype'den sizi ekleyeceğim, size güzel bir map toplulugu oluşturacagım. Hepimiz mutlu olacagız bundan emin olabilirsiniz. Ayrıca size gerçekten yardım edebilirsem mod olarak da görevime devam edebilirim sonuçta builderlik'te bir yere kadar mapler bitince sunucuyu terk etmeyeceğim sonuçta. Serverlerin birinde beni sunucuya teklif etmişleri lapisle, orman maplerini değiştirmiştim beğenmedik demişlerdi ama 4 aydır hala aynı map duruyor. Ya builder alıcak zihniyetleri yok ya da benim hakkımı yediler. Umarım beni aranıza alırsanız sizde böyle yapmazsınız. Cuma günü görüşürüz.
Daggeron84