- En iyi cevaplar
- 1
Öncelikle Herkese Selamlar, Biliyorsunuz ki GraveNW Sunucumuz Geliştirilmeye ve Yeni Oyunlar Eklenmeye Başlandı. Biz Bunları Yaparken Aktif Olan Sunucularımızda Bilgili Birileri Kalmadığı İçin Yeni Gelen Oyuncular Gereken Bilgiyi Edinemeyip Çıkıyorlar. Bu Yüzden Yeni Ekip Arkadaşları Arıyoruz, Biz Yokken Sunucuya Göz Kulak Olmaları İçin. Tüm Yetkililerin Haftalık veya Aylık Olarak Aktiflik Barajları Olucak, Bu Barajı Geçemeyen Yetkililer Bilgilendirilip Uyarılıcak, Tekrarı Olursa Yetkisi Alınacaktır.
Yetki Sıralaması Şöyle Olucak:
Stajyer: En Düşük Rütbedir, İşleyişi ve Sunucuyu İyice Kavrayana Kadar Bu Görevi Yaparlar. Oyunculara Rehber Niteliğinde Yardım Ederler.
Moderatör: İşi Biraz Olsun Kavramış, Sabırlı ve Güvenilir Kişilerdir. Sunucuda Olan Biteni Üst Birime İletmekle Yükümlüdürler ve Oyunculara Yardım Etmeleri Gerekir.
Sponsor Moderatör : Sunucuyu Bilmeyen Ama Yetkili Olmak İsteyen Kişilerdir. Para Vererek Yetkili Olurlar ve İşlerinde Başarılı Olurlarsa Yetkileri Yardımcıya Kadar Yükselebilir.
Asistan : Tüm Yetkilileri Denetleyen, Sunucu Durumuna Bakan, Oyuncuların İstekleriyle İlgilenen ve Her Hangi Bir Sıkıntıda Üst Birimlere İletendir.
Yardımcı : Yöneticilere Yardım Eden, Sunucu Geliştirmesinde Yardımı Olan Kişilerdir, Yöneticilerin Sağ Kolu Gibi Birşeydir.
Yönetici : Sunucunun Genel Yöneticileridir. Tüm Sunucu Giderlerini, Yenilikleri, Geliştirmeleri Sağlarlar.
Örnek Başvuru:
Adınız nedir?:
Kaç yaşındasınız?:
Niçin yetkili olarak bulunmak istiyorsunuz?:
Haftada kaç saatinizi ayırabileceğinizi düşünüyorsunuz?:
Ne gibi tecrübeleriniz var?:
Elektronik posta adresiniz nedir?:
Kısaca kendinizden bahsediniz:
Yetkili Alımları Sadece Discord Sunucumuzdan Yapılacaktır! Discord sunucumuz discord . gg/9uM6DRz
Başvurular 18.06.2018 12:00 - 20:00 Arasında Yapılacaktır.
Elemeler Yapılıp Tahimini 20:00'da Tüm Başvurulara Bakılıp Gereği Görülen Kişiler Ekibimize Dahil Edilecektir.
Builderlar Bu Başvurudan Ayrı Bir Şekilde Test Edilecektir!
Sunucu Adresimiz: Play.GraveNW.Org
Oyna.GraveNW.Org
Yetki Sıralaması Şöyle Olucak:
Stajyer: En Düşük Rütbedir, İşleyişi ve Sunucuyu İyice Kavrayana Kadar Bu Görevi Yaparlar. Oyunculara Rehber Niteliğinde Yardım Ederler.
Moderatör: İşi Biraz Olsun Kavramış, Sabırlı ve Güvenilir Kişilerdir. Sunucuda Olan Biteni Üst Birime İletmekle Yükümlüdürler ve Oyunculara Yardım Etmeleri Gerekir.
Sponsor Moderatör : Sunucuyu Bilmeyen Ama Yetkili Olmak İsteyen Kişilerdir. Para Vererek Yetkili Olurlar ve İşlerinde Başarılı Olurlarsa Yetkileri Yardımcıya Kadar Yükselebilir.
Asistan : Tüm Yetkilileri Denetleyen, Sunucu Durumuna Bakan, Oyuncuların İstekleriyle İlgilenen ve Her Hangi Bir Sıkıntıda Üst Birimlere İletendir.
Yardımcı : Yöneticilere Yardım Eden, Sunucu Geliştirmesinde Yardımı Olan Kişilerdir, Yöneticilerin Sağ Kolu Gibi Birşeydir.
Yönetici : Sunucunun Genel Yöneticileridir. Tüm Sunucu Giderlerini, Yenilikleri, Geliştirmeleri Sağlarlar.
Örnek Başvuru:
Adınız nedir?:
Kaç yaşındasınız?:
Niçin yetkili olarak bulunmak istiyorsunuz?:
Haftada kaç saatinizi ayırabileceğinizi düşünüyorsunuz?:
Ne gibi tecrübeleriniz var?:
Elektronik posta adresiniz nedir?:
Kısaca kendinizden bahsediniz:
Yetkili Alımları Sadece Discord Sunucumuzdan Yapılacaktır! Discord sunucumuz discord . gg/9uM6DRz
Başvurular 18.06.2018 12:00 - 20:00 Arasında Yapılacaktır.
Elemeler Yapılıp Tahimini 20:00'da Tüm Başvurulara Bakılıp Gereği Görülen Kişiler Ekibimize Dahil Edilecektir.
Builderlar Bu Başvurudan Ayrı Bir Şekilde Test Edilecektir!
Sunucu Adresimiz: Play.GraveNW.Org
Oyna.GraveNW.Org
Son düzenleme: