GRAVE NETWORK | Yeni Ekip Arkadaşları Arıyor --> İçeri!

Nooxy

NACSSHOST.COM
En iyi cevaplar
1
Öncelikle Herkese Selamlar, Biliyorsunuz ki GraveNW Sunucumuz Geliştirilmeye ve Yeni Oyunlar Eklenmeye Başlandı. Biz Bunları Yaparken Aktif Olan Sunucularımızda Bilgili Birileri Kalmadığı İçin Yeni Gelen Oyuncular Gereken Bilgiyi Edinemeyip Çıkıyorlar. Bu Yüzden Yeni Ekip Arkadaşları Arıyoruz, Biz Yokken Sunucuya Göz Kulak Olmaları İçin. Tüm Yetkililerin Haftalık veya Aylık Olarak Aktiflik Barajları Olucak, Bu Barajı Geçemeyen Yetkililer Bilgilendirilip Uyarılıcak, Tekrarı Olursa Yetkisi Alınacaktır.

Yetki Sıralaması Şöyle Olucak:
Stajyer: En Düşük Rütbedir, İşleyişi ve Sunucuyu İyice Kavrayana Kadar Bu Görevi Yaparlar. Oyunculara Rehber Niteliğinde Yardım Ederler.
Moderatör: İşi Biraz Olsun Kavramış, Sabırlı ve Güvenilir Kişilerdir. Sunucuda Olan Biteni Üst Birime İletmekle Yükümlüdürler ve Oyunculara Yardım Etmeleri Gerekir.
Sponsor Moderatör : Sunucuyu Bilmeyen Ama Yetkili Olmak İsteyen Kişilerdir. Para Vererek Yetkili Olurlar ve İşlerinde Başarılı Olurlarsa Yetkileri Yardımcıya Kadar Yükselebilir.
Asistan : Tüm Yetkilileri Denetleyen, Sunucu Durumuna Bakan, Oyuncuların İstekleriyle İlgilenen ve Her Hangi Bir Sıkıntıda Üst Birimlere İletendir.
Yardımcı : Yöneticilere Yardım Eden, Sunucu Geliştirmesinde Yardımı Olan Kişilerdir, Yöneticilerin Sağ Kolu Gibi Birşeydir.
Yönetici : Sunucunun Genel Yöneticileridir. Tüm Sunucu Giderlerini, Yenilikleri, Geliştirmeleri Sağlarlar.

Örnek Başvuru:
Adınız nedir?:
Kaç yaşındasınız?:
Niçin yetkili olarak bulunmak istiyorsunuz?:
Haftada kaç saatinizi ayırabileceğinizi düşünüyorsunuz?:
Ne gibi tecrübeleriniz var?:
Elektronik posta adresiniz nedir?:
Kısaca kendinizden bahsediniz:

Yetkili Alımları Sadece Discord Sunucumuzdan Yapılacaktır! Discord sunucumuz discord . gg/9uM6DRz
Başvurular 18.06.2018 12:00 - 20:00 Arasında Yapılacaktır.
Elemeler Yapılıp Tahimini 20:00'da Tüm Başvurulara Bakılıp Gereği Görülen Kişiler Ekibimize Dahil Edilecektir.
Builderlar Bu Başvurudan Ayrı Bir Şekilde Test Edilecektir!

Sunucu Adresimiz: Play.GraveNW.Org
Oyna.GraveNW.Org

Son düzenleme:

Gereksiz02

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Discordum Yok Kusura Bakmayın /KB/
Adınız nedir?:Yusuf Beyaz
Kaç yaşındasınız?:16
Niçin yetkili olarak bulunmak istiyorsunuz?:Kendime Güveniyorum ve serveri çok beğendim
Haftada kaç saatinizi ayırabileceğinizi düşünüyorsunuz?:Günde 6-7
Ne gibi tecrübeleriniz var?:Moderatör-Ban Mute Jail WG World Edit Kısacası %75
Elektronik posta adresiniz nedir?:[email protected] Gmail Hesabım
Kısaca kendinizden bahsediniz:Adım Yusuf Soyadım Beyaz Moderator Olmak istiyorum Daha önce belirttiğim Gibi %75 Bilgim Var

iYusufUNL

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız nedir?:Yusuf
Kaç yaşındasınız?:12
Niçin yetkili olarak bulunmak istiyorsunuz?:Builder
Haftada kaç saatinizi ayırabileceğinizi düşünüyorsunuz?:10
Ne gibi tecrübeleriniz var?:oyunEsiri,SonOsmanlı Büyük Olarak.
Elektronik posta adresiniz nedir?:[email protected]
Kısaca kendinizden bahsediniz: Ben Yusuf Ünal 12 Yaşındayım 4 Yıldır Minecraft Oynuyorum

DC:iYusufUNL#1582

Nooxy

NACSSHOST.COM
En iyi cevaplar
1
Discorda girmiyor
Discord Linki Düzeltildi.

Discordum Yok Kusura Bakmayın /KB/
Adınız nedir?:Yusuf Beyaz
Kaç yaşındasınız?:16
Niçin yetkili olarak bulunmak istiyorsunuz?:Kendime Güveniyorum ve serveri çok beğendim
Haftada kaç saatinizi ayırabileceğinizi düşünüyorsunuz?:Günde 6-7
Ne gibi tecrübeleriniz var?:Moderatör-Ban Mute Jail WG World Edit Kısacası %75
Elektronik posta adresiniz nedir?:[email protected] Gmail Hesabım
Kısaca kendinizden bahsediniz:Adım Yusuf Soyadım Beyaz Moderator Olmak istiyorum Daha önce belirttiğim Gibi %75 Bilgim Var
Discord kullanmayanlar alınmıyacaktır.

Nooxy

NACSSHOST.COM
En iyi cevaplar
1
Adınız nedir?:Yusuf
Kaç yaşındasınız?:12
Niçin yetkili olarak bulunmak istiyorsunuz?:Builder
Haftada kaç saatinizi ayırabileceğinizi düşünüyorsunuz?:10
Ne gibi tecrübeleriniz var?:oyunEsiri,SonOsmanlı Büyük Olarak.
Elektronik posta adresiniz nedir?:[email protected]
Kısaca kendinizden bahsediniz: Ben Yusuf Ünal 12 Yaşındayım 4 Yıldır Minecraft Oynuyorum

DC:iYusufUNL#1582

Alımlar Discord Sunucusu Üzerinden Yapılacaktır!

EmreSeymen

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız nedir?: Emre
Kaç yaşındasınız?: 27
Niçin yetkili olarak bulunmak istiyorsunuz?: Daha iyi bir sunucu için & oyuncuların istediği yetkili olabileceğimi düşünüyorum.
Haftada kaç saatinizi ayırabileceğinizi düşünüyorsunuz?: Günde 10 saat boşluğum var hafta'da 70 saat yapar.
Ne gibi tecrübeleriniz var?: Yetkili üzerin'de çok tecrübem olduğunu düşünüyorum saten yetkili gelince aklına bu kısımlar geliyor öncelikle karakter & saygı sevgi önceliktir.
Elektronik posta adresiniz nedir?: [email protected]
Kısaca kendinizden bahsediniz: Discord'da görüşmemiz daha iyi olucaktır size kendimi detaylı anlatırım.

MikbalG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız nedir?: Mikbal
Kaç yaşındasınız?: 17
Niçin yetkili olarak bulunmak istiyorsunuz?: İşimde yetenekliyim.
Haftada kaç saatinizi ayırabileceğinizi düşünüyorsunuz?: yaklaşık 6
Ne gibi tecrübeleriniz var?: 6 Serverde builderlik yaptım . 3 Yıl boyunca ''Aktif'' Builderlik yaptım
Elektronik posta adresiniz nedir?: elektronik postam aktif değil. Discord İsmim MikbalG#5695
Kısaca kendinizden bahsediniz: İşimde gerçekten yetenekli olduğumu düşünüyorum. 3 Serverde Builderlik alımı olmamasına rağmen Builderlerin yetkilerini aldırdım ve kendim oldum. Yaptığım eserler gerçekten takdir edildi. Ve sevar adlı bir build turnuvasında Yarı Finalist bir eserim de var. (2 sene önce)