Green Screen (Yeşil Ekran) Sorunsalı Yardım !

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saçma bir konu olacak ama :D Ben green screen kullanmak istiyorum ama bu yeni taşındığımız evde benim arkamda duvar yok. Evi tek tek çekmeye üşendim minecraftta taslak yaptım

Gerekli olan yerleri yaptığım bu yapıda görüyorsunuz zaten odaya girişin hemen sağında benim bilgisayar arkamda duvar yok biraz geriye doğru gidince yatağım var yatağımın arkasında duvar var.

Sizce Nereye Green Screen Koyabilirim ?

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında kendi boyutunda bir green screen yeterli. Bütün duvarı kaplamana gerek yok 14 açıdan çekim yapmayacaksan. Bir kulaç genişlikte her yer olabilir. Tam boyutlarını bilmediğim için odan üzerinden fikir veremem.

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında kendi boyutunda bir green screen yeterli. Bütün duvarı kaplamana gerek yok 14 açıdan çekim yapmayacaksan. Bir kulaç genişlikte her yer olabilir. Tam boyutlarını bilmediğim için odan üzerinden fikir veremem.
Arkamda duvar yok işte onu diyorum :D
Birkaç kişide gördüm duvar değilde perdeyi tutan bir tripod aracılığı ile kullananlar var illede duvara asmana gerek yok.
Kartonlarla green screen yapıcam :D :D
Tavandan sarkıt. "Kötü bir tabir oldu kusura bakma. :D"
:D :D :D

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bak bende aynı şekilde yapıcam bu brandacılarda tabelacılarda yeşil ekran çıkarması mı desem tek renk yapıştırmalar var ben bunu gidip bi suntaya yapıştırıcam boydan boya hiç kabarcık kalmayacak şekilde arkasına da ayak ekledimmi fıstıh gibi olur :D