GreenPVP | Yetkili Alımları

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Adınız ve soyadınız nedir?:oğuzhan berke çalışır
Yaşınız kaç?:13
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:KostumsuzGamer
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:4
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:forum.gamer buldum
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: Daha kiç oynamadim
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):yok
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Ben çok serverlerde bulider mod admin oldum serverler kapandigi için yeni server aramaya başladim
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Evet
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?Hiç farkimiz yoktur
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Yok
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Yok
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Evet
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Yok ama daha sonralar yapa bilirim

Sunucuda daha hiç oynamadan başvurmanız saçma. Reddedildiniz.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
belki söylemek istemiyorum burada birçok kişi bakıyor merak etme ben sana özelden yazarım adımı soyadımı burada oyun için başvuru yapıyorum iş başvurusu değil ismimin bir önemi yok

Sorulara yanlış cevap veriyorsun. Hatanı söyleyince cevabını değiştiriyorsun.

JacoQQ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:YusufKaan Bulgan
Yaşınız kaç?:15
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: JacoQQ
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): skype == yusufpaankaan
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:Malesef suanlık yok 1 ay içinde alıcağım.
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 5-6 vardır ya :)
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:şuanda Forumda
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: Hiç Oynamadım
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Evet 4-5 Serverde Rehber 1 Server Admin 1 Serverde Moderatör Oldun
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet Tecrübeliyim.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Farketmez.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: tabii ki Anlaşamıyacak Dururmda Olsam Yazmam Bile
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Yeteneklerim İleri Görüşlülüğüm.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Evet :) Nedeni = FAction Serverinde Adminken Birisi Vip Alıcaktı Parayı Ödedi Kurucu Vermedi Bende pl'lere Bug Sızdırdım sonra ban yedim ve o bug hala o swde :)
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Evet Sebeb = Spam Bug Bulmuştum Yetkiler Görmüyodu Cheate Bende Spam Yaptım :)
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Evet Sıcak Kanlıyımdır
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Kasmalı Olabilir Hiç Denemedim.

YunusKarsli

Marangoz
En iyi cevaplar
0
belki söylemek istemiyorum burada birçok kişi bakıyor merak etme ben sana özelden yazarım adımı soyadımı burada oyun için başvuru yapıyorum iş başvurusu değil ismimin bir önemi yok
Bizim için burada yazman önemli, özelden değil, daha adını soyadını vermeyen birisiyle çalışmayız. Reddedildiniz.

Adınız ve soyadınız nedir?:YusufKaan Bulgan
Yaşınız kaç?:15
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: JacoQQ
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): skype == yusufpaankaan
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:Malesef suanlık yok 1 ay içinde alıcağım.
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 5-6 vardır ya :)
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:şuanda Forumda
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: Hiç Oynamadım
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Evet 4-5 Serverde Rehber 1 Server Admin 1 Serverde Moderatör Oldun
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet Tecrübeliyim.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Farketmez.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: tabii ki Anlaşamıyacak Dururmda Olsam Yazmam Bile
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Yeteneklerim İleri Görüşlülüğüm.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Evet :) Nedeni = FAction Serverinde Adminken Birisi Vip Alıcaktı Parayı Ödedi Kurucu Vermedi Bende pl'lere Bug Sızdırdım sonra ban yedim ve o bug hala o swde :)
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Evet Sebeb = Spam Bug Bulmuştum Yetkiler Görmüyodu Cheate Bende Spam Yaptım :)
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Evet Sıcak Kanlıyımdır
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Kasmalı Olabilir Hiç Denemedim.
Reddedildiniz.

Yildirimazad123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Azad Yıldırım
Yaşınız kaç?: 11
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: xKucukKirca .
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skypem Var : xAzadYT .
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Evet.
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 3 Yıldır.
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Siteden Buldum.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: 1 Gündür Yeni Keşfettim.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Sunucuda Hiç Yetkili Olmadım.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet Eskiden Kendi Serverim Vardı.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucuyu Beğendim Hack Koruması Güzel Disiplinli Server Olduğu İçin.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Tabikide Anlaşabilirim.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Kimse Kimseden Farklıda Değildir Üstünde Değildir Bende Aynıyım.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Hayır Yemedim.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Evet 30 Dakika Susturulmuştum Onuda Arkadaşım Yazmıştı Ben Yoktum.
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Tabiikide Anlaşırım.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Evet Yapabilirim.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Azad Yıldırım
Yaşınız kaç?: 11
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: xKucukKirca .
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skypem Var : xAzadYT .
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Evet.
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 3 Yıldır.
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Siteden Buldum.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: 1 Gündür Yeni Keşfettim.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Sunucuda Hiç Yetkili Olmadım.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet Eskiden Kendi Serverim Vardı.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucuyu Beğendim Hack Koruması Güzel Disiplinli Server Olduğu İçin.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Tabikide Anlaşabilirim.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Kimse Kimseden Farklıda Değildir Üstünde Değildir Bende Aynıyım.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Hayır Yemedim.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Evet 30 Dakika Susturulmuştum Onuda Arkadaşım Yazmıştı Ben Yoktum.
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Tabiikide Anlaşırım.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Evet Yapabilirim.
Reddedildiniz.

UltraoyunTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Mustafa Yiğit Yağız
Yaşınız kaç?: 13 (7.Sınıfım)
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: MustafaYigit
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skype'm var. > Mustafa Yiğit Yağız (Yakında Facebbok'dan bana ulaşabileceksiniz.)
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: İki adet mikrofonum var. Birisi dizüstü mikrofon diğeri kulaklık mikrofon. İkisi de kaliteli. (Kullandığım Mikrofon: Dizüstü Klasik Mikrofon)
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 2012'den beri bu işin içerisindeyim ve bu oyunu oynuyorum.
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Sunucuyu zaten ben ağustos-eylül civarı bu forumdan buldum ve hayla bu sunucuda oynamaya devam ediyorum.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: Sunucuda ısınmak için 3-4 el giriyorum sonra uhcmeetup vb. oyunları oynayıp ardından da sohbet edip sunucudan ayrılıyorum.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Sunucuda herhangi bir yetkiye sahip olmadım.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Kısmet. Elimizden geldiğince iyi yapmaya çalışırım. Tek sıkıntı aktiflik olabilir.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Samimi bir sunucu ve yetkililere sahipsiniz. Kim istemez ki :)
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: O yetkililere ayak uydurmaya çalışır, gönüllere girer, saygılarını kazanır ve iyi anlaşırım.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Bende onlar gibi sıradan, klasik bir oyuncuyum.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Hayır, ban yemedim.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Otomatik mute sisteminde ''hack'' kelimesini yazdığım için susturulmuştum.
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Onlara nazik davranarak, iyi bir sempati ile yaklaşarak anlaşabileceğimi düşünüyorum.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Action adlı programı kullanıyorum. Kaliteli ve kayıt da yapmak için uygun. Yani uzun lafın kısası yapabilirim.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Mustafa Yiğit Yağız
Yaşınız kaç?: 13 (7.Sınıfım)
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: MustafaYigit
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skype'm var. > Mustafa Yiğit Yağız (Yakında Facebbok'dan bana ulaşabileceksiniz.)
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: İki adet mikrofonum var. Birisi dizüstü mikrofon diğeri kulaklık mikrofon. İkisi de kaliteli. (Kullandığım Mikrofon: Dizüstü Klasik Mikrofon)
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 2012'den beri bu işin içerisindeyim ve bu oyunu oynuyorum.
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Sunucuyu zaten ben ağustos-eylül civarı bu forumdan buldum ve hayla bu sunucuda oynamaya devam ediyorum.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: Sunucuda ısınmak için 3-4 el giriyorum sonra uhcmeetup vb. oyunları oynayıp ardından da sohbet edip sunucudan ayrılıyorum.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Sunucuda herhangi bir yetkiye sahip olmadım.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Kısmet. Elimizden geldiğince iyi yapmaya çalışırım. Tek sıkıntı aktiflik olabilir.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Samimi bir sunucu ve yetkililere sahipsiniz. Kim istemez ki :)
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: O yetkililere ayak uydurmaya çalışır, gönüllere girer, saygılarını kazanır ve iyi anlaşırım.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Bende onlar gibi sıradan, klasik bir oyuncuyum.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Hayır, ban yemedim.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Otomatik mute sisteminde ''hack'' kelimesini yazdığım için susturulmuştum.
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Onlara nazik davranarak, iyi bir sempati ile yaklaşarak anlaşabileceğimi düşünüyorum.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Action adlı programı kullanıyorum. Kaliteli ve kayıt da yapmak için uygun. Yani uzun lafın kısası yapabilirim.
Bekleme listesindesiniz.

SopaKajmer12

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:Mert SoyadVermiyicem
Yaşınız kaç?:18
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:SopaKajmer
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):Skype:ÖlümünYüzü
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:Yok
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:7-8
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:Sunucuyu Öglen 12 De Bu Forumda Buldum
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:7-8 Saat Online Yim
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):Admin Bi Kac Keree Bazı Serverler Actım Ama Kapatmak Zorunda Kaldım Ama Build Bilgimde Cok İyiDir
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:Evet Kesinlikle
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Cunku İyi Anlaşabilicegimizi Zannediyorum İnşallah İyi Geciniriz Secilirsem
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Tabi Hic Bir Sıkıntım Olmıyıcagını Ve Herkezin Beni Sevicegini Umuyorum
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Hicbişey Ama Anlayıslı Ve Kufur Etmezlerse Bence Hic Bir Soruncıkmaz
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Hayır Kesinlikle Oyle bir şey Yok
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Genellikle Oyuncu Olarak Deyil Ama Yetkili Olarak Serverlerde Oldugum İcin Nadiren O Da Beni Cok Kızdırlarsa Falan Agızdan Kacmıs Cumleler Olabiliyor Yani İnsanlık Hali Ama Kufure Karsıyım Gercekten !!!!
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Evet Gercekten Beni Cok Seviceklerini Dusunuyorum Diyer Adminlik Ve Ya Builderlik Yaptıgımda herkes Benden Memnundu Ve Servere Girince herkes Bana H.g Reyiz Falan Derlerdi
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Evet Pek İyi Bir Kayıt Progamı Olmasa Da Şimdi Reklam Olmasın Yani O Yuzden Hileleri Serverden Uzak Tutarak İyi Bir Oynamalarını Saglıyıcam

YunusKarsli

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:Mert SoyadVermiyicem
Yaşınız kaç?:18
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:SopaKajmer
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):Skype:ÖlümünYüzü
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:Yok
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:7-8
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:Sunucuyu Öglen 12 De Bu Forumda Buldum
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:7-8 Saat Online Yim
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):Admin Bi Kac Keree Bazı Serverler Actım Ama Kapatmak Zorunda Kaldım Ama Build Bilgimde Cok İyiDir
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:Evet Kesinlikle
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Cunku İyi Anlaşabilicegimizi Zannediyorum İnşallah İyi Geciniriz Secilirsem
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Tabi Hic Bir Sıkıntım Olmıyıcagını Ve Herkezin Beni Sevicegini Umuyorum
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Hicbişey Ama Anlayıslı Ve Kufur Etmezlerse Bence Hic Bir Soruncıkmaz
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Hayır Kesinlikle Oyle bir şey Yok
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Genellikle Oyuncu Olarak Deyil Ama Yetkili Olarak Serverlerde Oldugum İcin Nadiren O Da Beni Cok Kızdırlarsa Falan Agızdan Kacmıs Cumleler Olabiliyor Yani İnsanlık Hali Ama Kufure Karsıyım Gercekten !!!!
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Evet Gercekten Beni Cok Seviceklerini Dusunuyorum Diyer Adminlik Ve Ya Builderlik Yaptıgımda herkes Benden Memnundu Ve Servere Girince herkes Bana H.g Reyiz Falan Derlerdi
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Evet Pek İyi Bir Kayıt Progamı Olmasa Da Şimdi Reklam Olmasın Yani O Yuzden Hileleri Serverden Uzak Tutarak İyi Bir Oynamalarını Saglıyıcam
Reddedildiniz.

RektTalha

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:Talha PEHLİVAN
Yaşınız kaç?:14
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:RektTalha
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):skype talhags6
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:mikrofonum yok telefondan konuşuyorum
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:3
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:yeni buldum.arkadaşım verdi
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:Yeniyim
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):hiçbir yetkiye sahip olmadım
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:iyi yapabileceğime güveniyorum önceden moderator deneyimim var
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:ben herkesle anlaşırım
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:her insan aynıdır
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):hayır
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:hayır
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:anlaşırım
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Hayır kanalım yok

BarikaTT

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Efe TÜRK
Yaşınız kaç?: 15
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: TheBatman54
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): [email protected]
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Evet
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 5
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Geçen Sene Arkadaşlarımın tavsiyesi ile başladım
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: 8 ay.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? Hayır
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet adaletli bir şekilde :)
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucunuzda Çok Fazla Hile Var Bu Durum Rahatsızlık Vermeye Başladı.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Evet Anlaşabilirim
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Adaletli Davranırım 5 Senedir Minecraft Oynuyorum Daha Hiç Hile Açmadım
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Hayır hiç yemedim
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Hayır hiç küfretmedim susturulmadım
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Evet Çok Rahat Bir Şekilde Anlaşabilirim
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Evet Hiç Çekinmeden Video Çekebilirim.