GreenPVP | Yetkili Alımları

ayberktmr

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Ayberk Temur
Yaşınız kaç?:15
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: Silent_Force
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):Var Ekliyim Hatta :)
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:Var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:6
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:İlk Kurulduğu Zaman
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:1 Yıldır
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):Eski Moderatör :)
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz? Deneyimim Var Kendimden Eminim
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz? Seviyorum Sunucuyu Ve Yetkilileri
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Eskiden de anlaşıyorduk şimdide anlaşırım. :)
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı? Oldum(Eski Oyunculardanım)
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Hayır
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Hatırlamıyorum Ama Galiba Evet
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Evet Haksızlık Yapmam
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Bandicam saolsun Kayıt Alırım :)

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:Talha PEHLİVAN
Yaşınız kaç?:14
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:RektTalha
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):skype talhags6
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:mikrofonum yok telefondan konuşuyorum
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:3
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:yeni buldum.arkadaşım verdi
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:Yeniyim
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):hiçbir yetkiye sahip olmadım
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:iyi yapabileceğime güveniyorum önceden moderator deneyimim var
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:ben herkesle anlaşırım
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:her insan aynıdır
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):hayır
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:hayır
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:anlaşırım
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Hayır kanalım yok
Adınız ve soyadınız nedir?: Efe TÜRK
Yaşınız kaç?: 15
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: TheBatman54
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): [email protected]
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Evet
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 5
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Geçen Sene Arkadaşlarımın tavsiyesi ile başladım
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: 8 ay.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? Hayır
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet adaletli bir şekilde :)
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucunuzda Çok Fazla Hile Var Bu Durum Rahatsızlık Vermeye Başladı.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Evet Anlaşabilirim
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Adaletli Davranırım 5 Senedir Minecraft Oynuyorum Daha Hiç Hile Açmadım
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Hayır hiç yemedim
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Hayır hiç küfretmedim susturulmadım
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Evet Çok Rahat Bir Şekilde Anlaşabilirim
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Evet Hiç Çekinmeden Video Çekebilirim.
Reddedildiniz.
Adınız ve soyadınız nedir?: Ayberk Temur
Yaşınız kaç?:15
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: Silent_Force
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):Var Ekliyim Hatta :)
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:İlk Kurulduğu Zaman
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:1 Yıldır
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):Eski Moderatör :)
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz? Deneyimim Var Kendimden Eminim
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz? Seviyorum Sunucuyu Ve Yetkilileri
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Eskiden de anlaşıyorduk şimdide anlaşırım. :)
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı? Oldum(Eski Oyunculardanım)
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Hatırlamıyorum Ama Galiba Evet
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Evet Haksızlık Yapmam
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Bandicam saolsun Kayıt Alırım :)
Reddedildiniz.

Broant

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ümit Akkurt
14
Broant
Var
5
Minecraft PVP Serverlerden 7 ay önce bulmuşdum 7 aydır buradayım.
7 AY
Hayır
Evet !
Çünkü sunucunun çok iyi olmasına en iyi pvp serverlerine çıkması için yetki alıyorum.
Evet Sıcak Kanlıyım :)
Diğer Oyunculardan Fazla CPS yapıyorum.Ve Daha Çok Taktik biliyorum.
Hayır
Galiba 1 kere susturulmuşdum adam hile açmışdı bende hile var dediğimde otomatik gag yedim.
Evet Oyunculara çok iyi davranıcağım.
Evet Bandicam var.Montajınıda yaparım :)

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ümit Akkurt
14
Broant
Var
5
Minecraft PVP Serverlerden 7 ay önce bulmuşdum 7 aydır buradayım.
7 AY
Hayır
Evet !
Çünkü sunucunun çok iyi olmasına en iyi pvp serverlerine çıkması için yetki alıyorum.
Evet Sıcak Kanlıyım :)
Diğer Oyunculardan Fazla CPS yapıyorum.Ve Daha Çok Taktik biliyorum.
Hayır
Galiba 1 kere susturulmuşdum adam hile açmışdı bende hile var dediğimde otomatik gag yedim.
Evet Oyunculara çok iyi davranıcağım.
Evet Bandicam var.Montajınıda yaparım :)
Form kullanmayı öğrenmelisin, reddedildin.

BeratAcGÖZ42

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:Berat AÇGÖZ
Yaşınız kaç?:14 Yaşındayım.
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:GBEgeU
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):Sskype [email protected] Gmail' [email protected]
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:Evet var.Cızırtısız bir mikrafonum bulumaktadır.
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:4 senedir minecraft oynuyorum.
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?Sunucuyu 4 ay önce arkadaşımın tavsiyesi ile buldum.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?Sunucu da 3-4 aydır oynuyorum.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):Hayır.Sunucuda hiçbir yetkiye sahip olmadım fakat başka sunucular da moderator,admin,pluginer gibi yetkilere fazlasıyla sahip olmuşluğum vardır.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:Evet işimi ALLAH'ın izniyle iyi yapabiliceğimi düşünüyorum.Elimden geldiği kadar işimi daha'da iyi yapmaya çalışacağım.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Bu sunucuda yetkili olmak istememin sebebi sunucunun fazlası ile kaliteye sahip olup 1-2 eksiğini daha tamamlasa kusursuz denilebilicek bir seviyeye çıkabiliceğini gözlemlemem.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:İnsanlara karşı sıcak kanlıyımdır insanlara karşı düşmanlığım yada kin beslediğim yoktur.Yetkililerle anlaşabiliceğimi düşünüyorum.Ben bir yerden giderken herkesin hakkını helal etmesini isteyen bir insanımdır.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Her insana adaletli davranıp o kişinin söylediği laflar ne kadar kırıcı kötü olsada yinede herkese eşit yaklaşırım kimsenin hakkını almamaya özen gösteririm ve her zaman önce sorumlulukların geldiğini unutmam.Bana sorumluluk kişiye "üşendim" veya "unuttum" demekten utanç duyarım bu yüzden verdiği sorurumluluğu yerine getiririm.Benden büyüklere saygım fazladır ve insanlara saygım her zaman vardır.İnsanlara hoş görülü davranırım ve bir işi veya birine bir iyilik yaparken karşılık beklemeden yaparım gerisini karşıdaki insana bırakırım.İnsanlara yalandan iftira atmayı sevmem.Birini olduğu gibi kabul ederim asla birinin kararını fikrini başka yollara çekmem.Bir olayı kesinlikle emin olmadan asla ortadan kaldırmaya çalışmam veya kendime atılan bir iftirayı sonuç bulana kadar devam ettirim iftirayı ortadan kaldırmaya çalışmam.Yalan söylemeyi sevmem ve en kötü şeyin yalan olduğunu bilirim ve insanlara her zaman şans vermeyi severim.En önemlisi ise elimde olan bir şeyi kötüleştirmek batırmak için değil daha çok geliştirmek "kusursuz" hale getirmek için çalışırım.İstenilene göre resmi veya arkadaşça konuşabilirim.Oyuncuların her türlü sıkıntısıyla onlarla iletişim kurarak onların isteklerine göre ilgilenip uğraşabilirim.Eleştirilere de açık bir insanımdır.Sunucuda uzun süre aktif kalabilirim.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Hayır. Sunucudan daha önce hiç ban yemişliğim bulunmamaktadır.Fakat 28-04-2017 tarihinde aktif şekilde haksız şekilde ban yediğimi düşünüyorum.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Hayır.Sunucuda daha önce hiç susturulmadım.
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Evet.Yetkililer için söylediklerimin aynısı burada da geçerli insanlara eşit davranırım insanların haklarını yememeye çalışırım ve her gittiğim yerden insanların haklarını helal etmelerini isterim.Kısacası oyuncular ile anlaşabiliceğime inanıyorum
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Evet.Her türlü şekilde kayıt yapabilirim. Youtube isimli Sosyal medya platformunda da videolar yayınlamaktayım.
Ben bir soru daha eklemek istiyorum.
Sunucu'muz için nasıl tavsiyelerde yeniliklerde bulunabilirsiniz?Sunucu çok iyi noktalara gelmiş uluslar arası olabilecek bir sunucu.Sunucu için tavsiye vermem gerekirse "COMBO" isimli oyun başta oyun olmak üzere yeni türler gelebilir,Vs için yeni haritalar eklenebilir ve Sunucuya yeni şeyler eklenebilir bana kalırsa bir sunucunun "kusursuz" bir hal alması için gereken bir şey ise özgür düşünce yani kendi yarattığınız içeriktir.Bana kalırsa kendiniz bir oyun türü düşünüp %100 orjinal olucak şekilde yayınlarsanız işte kusursuza ulaşırsınız
Hepinize Teşekkür ediyorum.Bütün herkeze iyi oyunlar ve forumlar diliyorum

Son düzenleme:

Pindiomer

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:Ömer ATALAY
Yaşınız kaç?:13
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:omeragaOfficiall
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):Skype:MinecraftOmer
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:Arkadaşımdan Öğrendim 1 ay Önce Buldum ama Çok sevdim
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:1 aydır
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):olmadım
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:İnsanlara yardım etmek ve hiç yetkim olmadı.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Evet.İnşallah
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Hiç Birşeyim farklı değil bende Oyuncuyum
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Hayır
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Evet
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Evet Yapabilirim

seet

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:Emirhan Bağsürer
Yaşınız kaç?:16
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:seet
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:EVET TABİKİ VAR KARDESİM
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:KARDESİM BEN DİĞERLERİ GİBİ SALLAMAYACAM 4.5 YIL OLDU
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:sunucuyu bugun buldum forumdan gezerken gördüm
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:kardes yeniyim hiç girmedim sunucuya
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):girmediğim için olmadım
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:ALLAHIN izniyle İnşallah yaparız
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:size yardım edebilmek için serveri iyi yerlere getirebilmek için
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:TABİKİ ONLARDA KARDEŞİM SAYILIR
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:HİÇ BİŞEYİM FARKLI DEİL KARDES BU NASIL SORU ONLARDA İNSAN BENDE ONLARIN SADECE SORUNLARINI ÇÖZECEM
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):YOK
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:YOK
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:TABİKİ KARDESİM KÜCÜKLERİME ABİ GİBİ BÜYÜKLERİME KARDEŞ GİBİ DAVRANIRIZ ALLAHIN İZNİYLE
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):VALLA DAHA ÖNCE YAPMIŞTIM AMA HALLEDERİM SIKINTI YOK

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:Berat AÇGÖZ
Yaşınız kaç?:14 Yaşındayım.
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:GBEgeU
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):Sskype [email protected] Gmail' [email protected]
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:Evet var.Cızırtısız bir mikrafonum bulumaktadır.
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:4 senedir minecraft oynuyorum.
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?Sunucuyu 4 ay önce arkadaşımın tavsiyesi ile buldum.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?Sunucu da 3-4 aydır oynuyorum.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):Hayır.Sunucuda hiçbir yetkiye sahip olmadım fakat başka sunucular da moderator,admin,pluginer gibi yetkilere fazlasıyla sahip olmuşluğum vardır.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:Evet işimi ALLAH'ın izniyle iyi yapabiliceğimi düşünüyorum.Elimden geldiği kadar işimi daha'da iyi yapmaya çalışacağım.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Bu sunucuda yetkili olmak istememin sebebi sunucunun fazlası ile kaliteye sahip olup 1-2 eksiğini daha tamamlasa kusursuz denilebilicek bir seviyeye çıkabiliceğini gözlemlemem.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:İnsanlara karşı sıcak kanlıyımdır insanlara karşı düşmanlığım yada kin beslediğim yoktur.Yetkililerle anlaşabiliceğimi düşünüyorum.Ben bir yerden giderken herkesin hakkını helal etmesini isteyen bir insanımdır.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Her insana adaletli davranıp o kişinin söylediği laflar ne kadar kırıcı kötü olsada yinede herkese eşit yaklaşırım kimsenin hakkını almamaya özen gösteririm ve her zaman önce sorumlulukların geldiğini unutmam.Bana sorumluluk kişiye "üşendim" veya "unuttum" demekten utanç duyarım bu yüzden verdiği sorurumluluğu yerine getiririm.Benden büyüklere saygım fazladır ve insanlara saygım her zaman vardır.İnsanlara hoş görülü davranırım ve bir işi veya birine bir iyilik yaparken karşılık beklemeden yaparım gerisini karşıdaki insana bırakırım.İnsanlara yalandan iftira atmayı sevmem.Birini olduğu gibi kabul ederim asla birinin kararını fikrini başka yollara çekmem.Bir olayı kesinlikle emin olmadan asla ortadan kaldırmaya çalışmam veya kendime atılan bir iftirayı sonuç bulana kadar devam ettirim iftirayı ortadan kaldırmaya çalışmam.Yalan söylemeyi sevmem ve en kötü şeyin yalan olduğunu bilirim ve insanlara her zaman şans vermeyi severim.En önemlisi ise elimde olan bir şeyi kötüleştirmek batırmak için değil daha çok geliştirmek "kusursuz" hale getirmek için çalışırım.İstenilene göre resmi veya arkadaşça konuşabilirim.Oyuncuların her türlü sıkıntısıyla onlarla iletişim kurarak onların isteklerine göre ilgilenip uğraşabilirim.Eleştirilere de açık bir insanımdır.Sunucuda uzun süre aktif kalabilirim.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Hayır. Sunucudan daha önce hiç ban yemişliğim bulunmamaktadır.Fakat 28-04-2017 tarihinde aktif şekilde haksız şekilde ban yediğimi düşünüyorum.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Hayır.Sunucuda daha önce hiç susturulmadım.
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Evet.Yetkililer için söylediklerimin aynısı burada da geçerli insanlara eşit davranırım insanların haklarını yememeye çalışırım ve her gittiğim yerden insanların haklarını helal etmelerini isterim.Kısacası oyuncular ile anlaşabiliceğime inanıyorum
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Evet.Her türlü şekilde kayıt yapabilirim. Youtube isimli Sosyal medya platformunda da videolar yayınlamaktayım.
Ben bir soru daha eklemek istiyorum.
Sunucu'muz için nasıl tavsiyelerde yeniliklerde bulunabilirsiniz?Sunucu çok iyi noktalara gelmiş uluslar arası olabilecek bir sunucu.Sunucu için tavsiye vermem gerekirse "COMBO" isimli oyun başta oyun olmak üzere yeni türler gelebilir,Vs için yeni haritalar eklenebilir ve Sunucuya yeni şeyler eklenebilir bana kalırsa bir sunucunun "kusursuz" bir hal alması için gereken bir şey ise özgür düşünce yani kendi yarattığınız içeriktir.Bana kalırsa kendiniz bir oyun türü düşünüp %100 orjinal olucak şekilde yayınlarsanız işte kusursuza ulaşırsınız
Hepinize Teşekkür ediyorum.Bütün herkeze iyi oyunlar ve forumlar diliyorum
Öncelikle formunuz birkaç hata dışında oldukça güzel, oyun içinde aktif olduğunuzu gördüğüm zaman yetkinizi verebilirim.
Dünya'ya yayılma konusunda ise sizinle aynı fikirde olmadığımı belirtmek isterim.
Öyle bir durumda hem avrupa hem amerika bölgelerinde makinemiz olmalı ancak biz şu an elimizde bulunan makinenin parasını zorla ödüyoruz.
Dünya'da bir ilk olarak SGMeetup'u biz yaptık, her ne kadar tam olarak meetup mantığı olmasada.
Fikirler havada uçuşmakta, elimizden geldiğince hızlı olarak yeni fikirler üretip ekliyoruz.
Combo kitine gelicek olursak, bu kiti eklersek tüm oyunlarda {1vs1'in tüm kitlerinde, sgffa'da, meetup'da, uhcffa'da} onun vuruşları olucaktır.
Yani ekleyemeyiz.

Adınız ve soyadınız nedir?:Ömer ATALAY
Yaşınız kaç?:13
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:omeragaOfficiall
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):Skype:MinecraftOmer
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:Arkadaşımdan Öğrendim 1 ay Önce Buldum ama Çok sevdim
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:1 aydır
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):olmadım
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:İnsanlara yardım etmek ve hiç yetkim olmadı.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Evet.İnşallah
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Hiç Birşeyim farklı değil bende Oyuncuyum
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Hayır
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Evet Yapabilirim
Reddedildiniz.
Adınız ve soyadınız nedir?:Emirhan Bağsürer
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:seet

Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:EVET TABİKİ VAR KARDESİM
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:KARDESİM BEN DİĞERLERİ GİBİ SALLAMAYACAM 4.5 YIL OLDU
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:sunucuyu bugun buldum forumdan gezerken gördüm
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:kardes yeniyim hiç girmedim sunucuya
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):girmediğim için olmadım
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:ALLAHIN izniyle İnşallah yaparız
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:size yardım edebilmek için serveri iyi yerlere getirebilmek için
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:TABİKİ ONLARDA KARDEŞİM SAYILIR
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:HİÇ BİŞEYİM FARKLI DEİL KARDES BU NASIL SORU ONLARDA İNSAN BENDE ONLARIN SADECE SORUNLARINI ÇÖZECEM
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):YOK
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:YOK
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:TABİKİ KARDESİM KÜCÜKLERİME ABİ GİBİ BÜYÜKLERİME KARDEŞ GİBİ DAVRANIRIZ ALLAHIN İZNİYLE
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):VALLA DAHA ÖNCE YAPMIŞTIM AMA HALLEDERİM SIKINTI YOK
Reddedildiniz.

I3askanlar

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bekleyenler listesindesiniz, skype isteğimi kabul ederseniz sevinirim.
Adınız ve soyadınız nedir?:Hüseyin Tırnova
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:I3askan

Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:Forumdan
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:Daha yeni
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):Builder,Mod
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Yardım Etmem açısından
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Evet
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Bilişim Üzerine Okumam
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Çekebilirim

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:Hüseyin Tırnova
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:I3askan

Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:Forumdan
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:Daha yeni
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):Builder,Mod
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Yardım Etmem açısından
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Evet
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Bilişim Üzerine Okumam
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Çekebilirim
Reddedildiniz.