GriefYok v1.0 Creative Sunucular İçin Eşsiz Plugin (Kendi Yapımım)

Angora_06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugin güzel başarılarının devamını dilerim.
Ayrıca kodlamada takıldığın bir yer olursa bana özelden mesaj atabilirsin.
Sağol kardeş zaten takıldığım biryer var[DOUBLEPOST=1395764352,1395746965][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar özür dilerim ama %95'de takıldım int ve List aynanda kullanılamıyor bu da seçim yapmayı engelliyor forumun pluginerlerinden @GreenArrow ve @>>TheLegend<< 'e özel mesaj attım onlar cevap verirse hızlanır bende kendim çözüm yolu arıyorum eğer yapamazsak ben şöyle yapacağım configi:

TNT: true
Fire: true
Water: false

Bu şekilde kodlanmış v1.1 öngösterim sürümü yarım saat içinde geliyor!

Angora_06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerek kalmadı, @GreenArrow kardeşimizden Allah razı olsun çözdü sorunu ve GriefYok v2.0 geliştirme süreci kaldığı yerden yeniden devam etmeye başladı

Angora_06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tüm Konuyu Takip Eden Arkadaşlarıma Söylüyorum! GriefYok V2.0 Tamamlandı! Bazı Testlerden Sonra Konusu Açılacak![DOUBLEPOST=1396034070,1396033970][/DOUBLEPOST]
Sağol kardeş zaten takıldığım biryer var[DOUBLEPOST=1395764352,1395746965][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar özür dilerim ama %95'de takıldım int ve List aynanda kullanılamıyor bu da seçim yapmayı engelliyor forumun pluginerlerinden @GreenArrow ve @>>TheLegend<< 'e özel mesaj attım onlar cevap verirse hızlanır bende kendim çözüm yolu arıyorum eğer yapamazsak ben şöyle yapacağım configi:

TNT: true
Fire: true
Water: false

Bu şekilde kodlanmış v1.1 öngösterim sürümü yarım saat içinde geliyor!
Ayrıca v1.1 öngösterim sürümünü neden yapmadınız derseniz boolean okumasında sorunlar çıktı ve tek tek tüm itemleri tanımlamak pluginin çok zor çalışmasına neden olurdu[DOUBLEPOST=1396038110][/DOUBLEPOST]Ve 2.0 Geldi! @GreenArrow senin de bakmanı öneririm.
Link: https://forum.gamer.com.tr/konu/uzu...ok-v2-0-v1-1-yeni-sürüm-kendi-yapımım.190978/