Group Manager ,Hub Ayarlamak [Yardım]

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar Serverim Var Serveri Hub Şekilde Ayarlamak Istiyorum..
Bilgi: byBluera Plugin Paketi Kullaıyorum.

Ben Ayrlamaya Çalıştım GroupManager Bozulmuştu

Şöyle Olmalı Worldler Var.. Lobide Mesela [Lobi]OyuncuIsmi]
Gibi
Factionda [Faction]OyucuIsmi
Gibi
SkyBlock Vb Vb ... Beyler Bunu Nasıl Ayarlarım Anlatırmısınız Lütfen..

RAdestek

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana ilk soracagım soru şu kaç dünya var ve GroupManager dosyasına gir > worlds gir orda sadece world mu yazıyor başka dünyalardamı var?
ve sana bilgi vereyim :

BungeeCordsuz server açacaksan gerekli olan pluginler : (genellikle)
Multiverse-Core veya (MultiWorld)
Multiverse-Portals

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi gruopmanagerde worlds adlı klasör var. Onun içinde muhtemelen sadece world vardır. Mesela skyblock için skyblock adlı klasör oluşturacaksın. Onun içine worldde olan herşeyi copy paste ile skyblocka aktaracaksın. World öylece duruyor sakın siliyim falan deme sadece ordaki bilgileri hiç ellemeden skyblock klasörüne atıcaz. Sonra skyblocktaki klasörde istemediğin tüm grupları siliceksin istediğin gibi ayar yapacaksın. Bu dediğim diğerleri içinde geçerli. Ne kadar çok dünya varsa o kadar klasör oluşturabilirsin. Ama unutma sakın dünya ismi neyse ona göre worlds'de oluşturucaksın.

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi gruopmanagerde worlds adlı klasör var. Onun içinde muhtemelen sadece world vardır. Mesela skyblock için skyblock adlı klasör oluşturacaksın. Onun içine worldde olan herşeyi copy paste ile skyblocka aktaracaksın. World öylece duruyor sakın siliyim falan deme sadece ordaki bilgileri hiç ellemeden skyblock klasörüne atıcaz. Sonra skyblocktaki klasörde istemediğin tüm grupları siliceksin istediğin gibi ayar yapacaksın. Bu dediğim diğerleri içinde geçerli. Ne kadar çok dünya varsa o kadar klasör oluşturabilirsin. Ama unutma sakın dünya ismi neyse ona göre worlds'de oluşturucaksın.
Deniyorum ...

Sana ilk soracagım soru şu kaç dünya var ve GroupManager dosyasına gir > worlds gir orda sadece world mu yazıyor başka dünyalardamı var?
ve sana bilgi vereyim :

BungeeCordsuz server açacaksan gerekli olan pluginler : (genellikle)
Multiverse-Core veya (MultiWorld)
Multiverse-Portals

Sadece World Başkaları Olsa Bende Yaparım canyo nun Dediğini Denicem..
Zaten O Pluginler Var...