Group Manager Plugini Yükledim fakat sınıflara ayıramıyorum.

mert0102

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben Minecraft'ı yeni aldım bir süre sonra single oynamak canımı sıktı bende bir tane bukkit server kurdum Sizden Gelenler bölümünde ki pluginlerden bana yararlo olacaklar tek tek yükledim. Group Manager diye bir plugin buldum. Oyunculara yetkiler veriyormuş. Yükledim fakat oyunda Kurucu olarak gözükeceğime Default olarak görünüyorum nickim kırmızı yazıyor op olabiliyorum /gm /kill /burn vb. komutlarda kullanabiliyorum fakat dediğim gibi adımın başında Default yazıyor nasıl ayarlayabilirim?
SS:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Konuyu yanlış yere açtıysam doğru yere taşınacağından eminim ve taşınmasını arz ederim.
Not: Forumda yeniyim ve bu benim ilk konum bu yüzden biraz heyecanlıyım kusruma bakmayın.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
op olmakla kurucu olmak farklı şeylerdir.
op olmak konsoldan yapılır.
kurucu olmak içinse : /manuadd mert0102 owner yazman gerekir. Ve isminin başında da kurucu yazsın istiyorsan prefiz: leride ayarlaman gerekir.

mert0102

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Nasıl ayarlıyacam peki /manuadd dan nickmi yazdım moved to kurucu dedi. fakat normal yazılarımda yine default diyor prefiz leri nasıl ayarlayabilirim. Resim veya video gibi bir şey yapabilirmsiniz? Çok Lazım eğer gerekmeseydi istemezdim gerçekten. Lütfen yapma şansınız varmı?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
groups.yml ye girerdiğinde grupların altında prefix: bölümlerini göreceksin " ' " lerin arasındaki yere yazdığın şeyler o grubun prefix i olur ve o gruba dahil oyuncunun adının başında belirir.