Group Manager Sorunu

draqula34

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar ben serverime ahmetmelihtr pro 2.0 plugin paketini yükledim group manager olmuyor yani oluyorda sadece owner admin moderator builder var yani group managerin hazırladıgı seyler ayrıca tag seyinide cozemedim aslına kurucu rehber felan olsa o kolayda belkide onlar olmadıgı icin olmuyor neyse iste sadece group managerin kendi yetkileri geliyo tagda gelmiyo zaten

draqula34

Marangoz
En iyi cevaplar
0
konunu okudum yaptım fakat group not found hatası alıyorum verdsiğin group manageri oldugu gibi attim hicbir elleme yapmadım serveri actim olmuyor /manuadd Nickim Kurucu yazıyorum group not found hatası geliyor

draqula34

Marangoz
En iyi cevaplar
0
yardımınız icin cok tesekürler dediklerinizi yapacağım[DOUBLEPOST=1377084756,1377083781][/DOUBLEPOST]hicbirisi olmadı skype den ekledm

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kardesim kurucu diye bir grup olmadigi icin hata veriyor owner olarak dene. Sadece Turkce plugin kullanmayi sevenler de kurucu yazilir cunku onlar ceviriler. Ve prefixler icinde imzamdaki rehber konuya bakabilirsin.

draqula34

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ataberk kardesim benm group managerimde kurucu var owner yok ama owner yazınca oluyor ayrıca tag ta gelmiyor birde imzanı bulamadım linkini atarmısın

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Aslinda senin grupmanagerinde kurucu yok owner var. zZaten ikisinin anlamida ayni sayilir owner sahip demek. Tag dediklerin aslinda prefix olarak adlandirilir GroupManagerde. Bu yuzden rehber konuda prefic bolumune bakmalsin

Rehber Konu

draqula34

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ya peki owneri nasıl kurucu olarak ayarlayabilirim birde rehebr felan olmuyor nasl rehber ekleyebilirim

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
groups.yml de owner grubunun adini kurucu olarak degistirmen yeterlidir. Ama .yml leri kodlarken Turkce karakterler kullanmama ozen goster bozarsin. Ve yine groups.yml ye dgier gruplar gibi bir rehber grubu acabilirsin.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Baktıgınız yerler Prefix de olabilir. Yani adın başındaki yerler Turkçe olabilir, bu groups.yml de de Türkçe olarak ayarlanmış anlamına gelmiyor.

RecepTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardesim AhmetMelihTr Final Plugin Paketi'ni kullan daha güzel ve ./mangadd <grupadi> grup acar ./mangaddp <grupadi> <yetki> Grupa yetki verir ./manuaddp <kisiadi> <yetki> kisiye yetki verme Yetki adlarini ögrenmek icin Googleye Plugin adi sonra - Permissions yazacaksin mesela Essentials Permissions