Group Manager yardımı !!

Hiç sunucu kurdunuzmu

• Kurdum

Kullanılan: 3 100.0%
  • Kurmadım

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Merhaba arkadaşlar group manager plugininde group isimleri değiştirme nasıl olur örneğin:
/manuadd player Vip yazdığımızda [Vip] tagı gelir.
Fakat bunun bir kodu vardı bu [Vip] tagını [SilverVip], [GoldVip], [DiamondVip] vs. vs.
çevirebiliyordu ve yanlış hatırlamıyorsam buna prefix deniyordu bunu nasıl yapabilirim?
eskiden sunucumda çok kullanıyordum minecrafta uzun bir ara verdiğim için çoğu şeyi unuttum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Groupmager de prefix yazan yerden değiştir atıyorum Oyuncu yazıyor prefixinde sen ona => Yeni Uye yazarsan herkes de yeni uye yazar. Anlatamadım ama arkadaşlar gelirse anlatabilirler yada sen anladın mı :D

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Maalesef :D ben komut şeklinde yapıyordum bir zamanlar işte onu arıyorum :)

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
/mangaddv <grupismi> prefix <renk kodlari ve Prefix"örn: &c[&bKurucu&c]"> yazarsan [Kurucu] şeklinde bir prefix eklemiş olursun
Not: &5 gibi renk kodu eklersen renkli okir ben komutts renk kodu eklenmis gosterdim ana renkli yazmadin

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
prefix yazdığım yeri anlamaya bilirsin oraya aynen öyle prefix yazacaksın yoksa olmaz sen dediğimi kopyala sadece grupismini değiştir bide gruba göre renk kodlarını ve grup ünvanını değiş (renk kodları içindeki)[DOUBLEPOST=1431237630,1431237579][/DOUBLEPOST]
/mangaddv <grupismi> prefix <renk kodlari ve Prefix"örn: &c[&bKurucu&c]"> yazarsan [Kurucu] şeklinde bir prefix eklemiş olursun
Not: &5 gibi renk kodu eklersen renkli okir ben komutts renk kodu eklenmis gosterdim ana renkli yazmadin
açılmış bi konudan alıp buraya yapıştırma hemen :) ki ben anlattım zaten

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
prefix yazdığım yeri anlamaya bilirsin oraya aynen öyle prefix yazacaksın yoksa olmaz sen dediğimi kopyala sadece grupismini değiştir bide gruba göre renk kodlarını ve grup ünvanını değiş (renk kodları içindeki)[DOUBLEPOST=1431237630,1431237579][/DOUBLEPOST]
açılmış bi konudan alıp buraya yapıştırma hemen :) ki ben anlattım zaten
Açılmış bir konudan alip almam seni ilgilendirmez bu bir, ayrica ben yazarken senin mesajin yoktu.

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
/manuaddp Myper *
/mangaddv Myper prefix &10[&1Admin&0]
/mangaddv Myper suffix &4

-şaka amaçlıdır-​